|
||
çok güzel yaa
|
||
|
||
bunların hepsi olur gerçekten ve çoğu sinir bozucudur
|
||
|
||
bunlar da murphy nin kanunlarından Niye peki ? (:*bir tarafına yağ sürülmüş ekmeğin yere düştüğünde, yağlı tarafının yerle temas etmesi. *ufak bir arızayı gidermeye çalışırken, daha önemli bir arızaya neden olursunuz *Sigara dumanı içmeyene doğru ilerler *İhtiyacı olanlara yardım edin, onlar sizi hatırlar, tekrar ihtiyaçları olunca. *Tırnaklarınızı kestikten bir saat sonra tırnakla yapılacak bir iş çıkar *Otomobil tamir ederken düşürdüğünüz alet daima aracın en ulaşılmaz yerine kaçar. *Hayattaki en güzel şeyler ya kanun dışı ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır. En çok da sigara içmeyene sigara dumanının gitmesidir sinirlerimi bozan ![]() |
||
|
||
ÖNEMLI INSANLAR KURALI Büyük hayranlık ve saygı duyduğunuz insanların derin düşüncelere daldığını gördüğünüzde, olasılıkla öğle yemeğinde ne yiyeceklerini düşünüyorlardır. acaba harun abi de böyle midir ![]() ama yazılanlar gercekten dogru oluo yanı
|
||
|
||
cok güzel.. hepsi de dogru
|
||
|
||
| çok doğru bunlar | ||
|
||
| En çok da sigara içmeyene sigara dumanının gitmesidir sinirlerimi bozan cok sinir oluyorum bu harekete sigar içmiyorum kardeşim neden böle bi gerizekalılık yapıyosun ki |
||