|
||
| isveçli death metal grubu. yakın zamanda ülkemize de gelmiş mükemmel bi gruptur. Elemanlar : Vokal/Gitar: Mikael Akerfeldt Gitar: Peter Lindgren Bateri: Martin Lopez* Bas Gitar: Martin Mendez Klavye: Per Wiberg Albümler: 1995 - Orchid 1996 - Morningrise 1998 - My Arms, Your Hearse 1999 - Still Life 2001 - Blackwater Park 2002 - Deliverance 2003 - Damnation 2005 - Ghost Reveries en sevdiğim şarkıları:benighted,demon of the fall,hours of wealth (*)martin lopez bu hafta, gruptan ayrıldığını resmi olarak açıkladı.grubun yeni bateristi martin axenrot olarak belirlendi. |
||
|
||
konserlerine gidemediğim için nerdeyse ağlıyıcaktımmm... neyse en sevdiğim şarkıları benighted ve bleak... spr bi grupp
|
||
|
||
| çokk manyak bi grup..."white cluster"a bittim... | ||
|
||
| aptal bi okul sitesinde opeth le steve vai nin kıyaslandığını gördüğümde şak diye bayılasım geldi !!! iyidir opeth.. |
||
|
||
burda kimse değerini anlamıyor ama ben yine de kendi konumu üste taşiyim bari ![]() bi kere vokalistleri süper adam nası brutalden cleane geçiyor öyle detone olmadan ![]() şu sıralar hiç bıkmadan dinlediğim şarkıların başında da bleak bulunmakta. çok uzun bi şarkı ama hiç sıkmıyor insanı. zaten opethin şarkıları hep öyledir uzun ve sıkmayan cinsten. |
||
|
||
gerçekten ya ben bleak teki performansına hastayım!!!! dinledikçe daha da istiyo insan ya bide özellikle yavaş parçalarda çok başarılılar bence.. Benighted, Harvest, Requiem(enstrümental), To bid you farewell, The drapery falls grubun şiddetle önerebileceğim yavaş şarkılarıdır..
|
||
|
||
| OPETH!!! ne desem az gelir ya..En üzüldüğüm nokta türkiyedeki konserlerindeki biletin elde kalmasıydı...Ama dinlerken bian sizi uçurabilen belkide 2-3 saat indirmeyen bi gruptur...Dinlemeyenlere bıçaklarla öneririm
|
||
|
||
sarkilarinin cok uzun olmasina ragmen baymaz.yeni bateristinin martin axenrot oldu hadi hayrlısı
|
||
|
||
sarkilarinin cok uzun olmasina ragmen baymaz.yeni bateristinin martin axenrot oldu hadi hayrlısı umarım yenisi,eski baterist martin lopez kadar yakışıklı çıkar
|
||
|
||
düşündüğü şeye bak yakışıklılığını düşünceğine iyi çalıyo mu onu düşün
|
||
|
||
düşündüğü şeye bak herkes harun diye şeediyo burda bi farkım olsun diye söylemiştim yakışıklılığını düşünceğine iyi çalıyo mu onu düşün ![]()
|
||
|
||
yok ama haklısın bende martin e her türlü hastayım
|
||
|
||
| maRtin gRuptan öLümcüL bi hastaLığı oLduğu iÇin ayrıLmıştı.. doğaL oLarak GeRi Dönemeyecek asLa.. yeni maRtin yine maRtin de iyi ... Daha 1-2 saRkıdaki katıLımını dinLedim.. bu aRada Opeth tabi ki en sevdiğim gRuptuR )) |
||
|
||
maRtin gRuptan öLümcüL bi hastaLııı oLduu iÇin ayrıLmıştı.. ne diyorsun sen yaaa ne ölümcül hastalığı doaL oLarak GeRi Dönemijek asLa.. yeni maRtin yine maRtin de iii ... Daaha 1-2 saRkıdaki katıLımını dinLedm.. bu aRada Opeth tabe ki en sewdiiiim gRuptuR )) martin gruptan ayrıldı çünkü tedavi altında. ender rastlanan bir kan hastalığına sahip olduğu söyleniyor ancak iyileşecek. zaten tedavisi tamamlandığında geri döneceği açıklandı da.ölümcül falan demeyin fena oluyorum. ağlarım bak yok öyle şey delirtmeyin beni yaaa ![]() burda da anlatmıştım zaten: http://morveotesifan.com/forum/index.php?topic=1903.45
|
||
|
||
| sakin o maRtin gRuptan öLümcüL bi hastaLııı oLduu iÇin ayrıLmıştı.. ne diyosun sen yaaa ne ölümcül hastalığı doaL oLarak GeRi Dönemijek asLa.. yeni maRtin yine maRtin de iii ... Daaha 1-2 saRkıdaki katıLımını dinLedm.. bu aRada Opeth tabe ki en sewdiiiim gRuptuR )) martin gruptan ayrıldı çünkü tedavi altında. ender rastlanan bir kan hastalığına sahip olduğu söyleniyor ancak iyileşecek. zaten tedavisi tamamlandığında geri döneceği açıklandı da.ölümcül falan demeyin fena oluyorum. ağlarım bak yok öyle şey delirtmeyin beni yaaa ![]() burda da anlatmıştım zaten: http://morveotesifan.com/forum/index.php?topic=1903.45 :sakin ol ysmn,tamam |
||