mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: OPETH

Sayfa: [ 1 ] 2 3

24.05.2006 17:16:51
 isveçli death metal grubu.
 yakın zamanda ülkemize de gelmiş mükemmel bi gruptur.

Elemanlar :
Vokal/Gitar: Mikael Akerfeldt
Gitar: Peter Lindgren
Bateri: Martin Lopez*
Bas Gitar: Martin Mendez
Klavye: Per Wiberg

Albümler:
1995 - Orchid
1996 - Morningrise
1998 - My Arms, Your Hearse
1999 - Still Life
2001 - Blackwater Park
2002 - Deliverance
2003 - Damnation
2005 - Ghost Reveries

en sevdiğim şarkıları:benighted,demon of the fall,hours of wealth

(*)martin lopez bu hafta, gruptan ayrıldığını resmi olarak açıkladı.grubun yeni bateristi martin axenrot olarak belirlendi.

demlikhanim 24.05.2006 17:24:14
konserlerine gidemediğim için nerdeyse ağlıyıcaktımmm... neyse en sevdiğim şarkıları benighted ve bleak... spr bi grupp Cheesy

BLACK_PURPLE 26.05.2006 06:54:04
çokk manyak bi grup..."white cluster"a bittim...

son*giden 18.06.2006 14:07:18
aptal bi okul sitesinde opeth le steve vai nin kıyaslandığını gördüğümde şak diye bayılasım geldi !!!

iyidir opeth..

28.06.2006 21:01:45
 burda kimse değerini anlamıyor Sad ama ben yine de kendi konumu üste taşiyim bari Grin
 bi kere vokalistleri süper adam nası brutalden cleane geçiyor öyle detone olmadan Shocked
 şu sıralar hiç bıkmadan dinlediğim şarkıların başında da bleak bulunmakta. çok uzun bi şarkı ama hiç sıkmıyor insanı. zaten opethin şarkıları hep öyledir uzun ve sıkmayan cinsten.

demlikhanim 30.06.2006 15:06:40
gerçekten ya ben bleak teki performansına hastayım!!!! dinledikçe daha da istiyo insan Grin ya bide özellikle yavaş parçalarda çok başarılılar bence.. Benighted, Harvest, Requiem(enstrümental), To bid you farewell, The drapery falls grubun şiddetle önerebileceğim yavaş şarkılarıdır..

mor_furkan 12.07.2006 21:48:25
OPETH!!!

ne desem az gelir ya..En üzüldüğüm nokta türkiyedeki konserlerindeki biletin elde kalmasıydı...Ama dinlerken bian sizi uçurabilen belkide 2-3 saat indirmeyen bi gruptur...Dinlemeyenlere bıçaklarla öneririm Wink

myLASTbreatH 15.07.2006 03:39:39
sarkilarinin cok uzun olmasina ragmen baymaz.yeni bateristinin martin axenrot oldu hadi hayrlısı Roll Eyes

15.07.2006 03:52:04
sarkilarinin cok uzun olmasina ragmen baymaz.yeni bateristinin martin axenrot oldu hadi hayrlısı Roll Eyes
umarım yenisi,eski baterist martin lopez kadar yakışıklı çıkar Tongue Tongue Tongue Grin

demlikhanim 15.07.2006 12:21:02
düşündüğü şeye bak Grin yakışıklılığını düşünceğine iyi çalıyo mu onu düşün Tongue Grin

15.07.2006 18:35:31
düşündüğü şeye bak Grin yakışıklılığını düşünceğine iyi çalıyo mu onu düşün Tongue Grin
herkes harun diye şeediyo burda bi farkım olsun diye söylemiştim Grin Tongue

demlikhanim 15.07.2006 19:23:32
yok ama haklısın bende martin e her türlü hastayım Grin Grin

sputnik 23.07.2006 23:08:48
maRtin gRuptan öLümcüL bi hastaLığı oLduğu iÇin ayrıLmıştı..
doğaL oLarak GeRi Dönemeyecek asLa..
yeni maRtin yine maRtin de iyi ... Daha 1-2 saRkıdaki katıLımını dinLedim..

bu aRada Opeth tabi ki en sevdiğim gRuptuR Smiley))

24.07.2006 00:04:30
maRtin gRuptan öLümcüL bi hastaLııı oLduu iÇin ayrıLmıştı..
doaL oLarak GeRi Dönemijek asLa..
yeni maRtin yine maRtin de iii ... Daaha 1-2 saRkıdaki katıLımını dinLedm..

bu aRada Opeth tabe ki en sewdiiiim gRuptuR Smiley))

ne diyorsun sen yaaa ne ölümcül hastalığı Shocked Angry martin gruptan ayrıldı çünkü tedavi altında. ender rastlanan bir kan hastalığına sahip olduğu söyleniyor ancak iyileşecek. zaten tedavisi tamamlandığında geri döneceği açıklandı da.
ölümcül falan demeyin fena oluyorum. ağlarım bak Cry yok öyle şey Cry delirtmeyin beni yaaa Angry Cry
burda da anlatmıştım zaten:
http://morveotesifan.com/forum/index.php?topic=1903.45
 Cry Cry Cry

myLASTbreatH 24.07.2006 00:05:22
sakin o
maRtin gRuptan öLümcüL bi hastaLııı oLduu iÇin ayrıLmıştı..
doaL oLarak GeRi Dönemijek asLa..
yeni maRtin yine maRtin de iii ... Daaha 1-2 saRkıdaki katıLımını dinLedm..

bu aRada Opeth tabe ki en sewdiiiim gRuptuR Smiley))

ne diyosun sen yaaa ne ölümcül hastalığı Shocked Angry martin gruptan ayrıldı çünkü tedavi altında. ender rastlanan bir kan hastalığına sahip olduğu söyleniyor ancak iyileşecek. zaten tedavisi tamamlandığında geri döneceği açıklandı da.
ölümcül falan demeyin fena oluyorum. ağlarım bak Cry yok öyle şey Cry delirtmeyin beni yaaa Angry Cry
burda da anlatmıştım zaten:
http://morveotesifan.com/forum/index.php?topic=1903.45
 Cry Cry :
sakin ol ysmn,tamam

Sayfa: [ 1 ] 2 3