|
||
| NEDEN O KANALI İZLEME GEREGİ DUYUYORUZ? | ||
|
||
| ben NTV diyecegim aradıgım herşey sanat kültür müzik az olsada eglence siyaset oldugu için genelde ntv yi seyrederim | ||
|
||
kanal d dedim ben...mehmet ali birand 'ı çok severim..yani haberleri kaçırmam hiç
|
||
|
||
| ntv aradığım herşey olduğu için ama kanaldsiz de olmaz bi iki dizi izliyorum:)... | ||
|
||
| Ben NTV'yi izliyorum; diğerlerine oranla NTV daha tarafsız geldiği için. | ||
|
||
| Cnbc-e tabikide canımın sıkıntısını geçiriyor. | ||
|
||
babamin yeni eve gecince derslerim kötülesiyor diye canak anten kurmamasindan dolayi sadece bes büyük kanallar var. baska kanal olsa herhalde dream tv ve ntv olurdu, cünkü o kanallarda izlenicek veya dinlenicek güzel seyler var bence.
|
||
|
||
| dream tv ye takılıyorum bide power turk mtv turkte güzel kanal doğrusu. | ||
|
||
| ntv ispanya la liga için fernando torres liverpool a geçti artık tv 8e yoğunlaşırım real madrid sempatizanıyım manchester united kadar olmasada tv8e bakarım ya cnbc e simpsonlar görünce asla kaçırmadığım bir kanal zaten genel olarak oraya bakarım ama tvden çok uzaklaştım beş kanal muhabbeti yüzünden fox magazin komedi programlarına beş basar süper ya arada ona rastlıyorum okan bayülgen muhabbetinden sonra favorilerim arasına girdi (sen utanmıyormusun kocaman kadını dudağından öpmeye )kanal d arada iyi filmler veriyor starda öyle show tv kurtlar vadisi olduğu için o kanal benim için yok zaten evde ne hikmettir kimse izlemiyor. dream de şu sunucu melis midir nedir kanalın kalitesini iptal ediyor o müzik hattı ve şu 20 sindeki konserde ki megavizyonda olan görüntüler deodorant mevzusu berbattı birde ntv bir kanal nasıl bu kadar çok yönlü olabilir sorusunun yanıtını vermiyor bir tek dizi yayınlamıyorlar takdire şayan bir yönetim kutluyorum |
||
|
||
| kanaltürk | ||
|
||
| Dreamtürk, Dreamtv, Gençtv , Mon , Kanal D , Atv, Show Tv, Star | ||
|
||
| Cnbc-e ve kanal D en azından kaliteli programları var | ||
|
||
| CNBCE,DREAM GÜZEL KANALLAR BENCE,, | ||
|
||
| atv=hatırla sevgili olduğu için | ||
|
||
| ben kanal d dedim çünkü beyaz show,makina,kavak yelleri vb. benim sevdiğim programları var | ||