|
||
| kanal d dedim ben. sevdiğim diziler orda+programlar | ||
|
||
| dream tv ve mtv türkiye. atv kanald show star hepsi aynı şeyi ya. |
||
|
||
| Kavak Yelleri İçin | ||
|
||
| cnbc-e çünkü favori dizilerim bu kanalda | ||
|
||
| ntv dedim çünkü programlarıyla isteklerimin çoğunu karşılıyor müzik için de dream tv yi izliyorum mtv televizyonum da olmadığı için izleyemiyorum ama o da çok iyi |
||
|
||
| aaa ama çok ayıp müzik kanallarını da koyun | ||
|
||
ntv.diğer kanallardan daha ciddi ve daha çok içerik var.pek tv izlemem ama izlersem de ntv.
|
||
|
||
kanal d < bilmiyorum kanal d deki diziler filmler daha bi etkileyici geliyor bana ..
|
||
|
||
| ----tabiki kanal d---- | ||
|
||
| Kanal D......Ama farklı bir neden benimki.Ben Mehmet Ali Brand'ın haberleri sunuşunu(sunamayışını:))izlemek beni çok eğlendiriyor. | ||
|
||
| ntv tabiki gereksiz ayrıntılara yer vermediği gerekli şeylerle uğraşan bir kanal olduğu için mzik kanallarından da mtv türkiye,dream tv,powertürk güzel kanallar ama pek bakmıyorum açıkçası tv ile aram pek iyi değil sadece gerekli bulduğum programları izlerim | ||
|
||
kanal d
|
||
|
||
| ntv sahiden seviyeli.üstelik gundelik programları da gayet guzel haber kanalı deyip bir koseye atmamak lazım | ||
|
||
| yaa en başta ambleminde mavi var:D:D:bi de o kanalın programları daha kaliteli gibi geliyor bana filmleri diziler falan... | ||
|
||
| cnbc-e tabiki de bence ordaki diziler çok kaliteli ....hafta sonu sadece o kanalı izlediimi söyleyebilirm ...... haberler içinde ntv ve cnn türk izlenmeli | ||