|
||
ntv çünkü saçmalama oranı az
|
||
|
||
| kanald baya iyi filmler veriyor ntvdede biri bana anlatsın var |
||
|
||
| kanaltürk cnbc-e |
||
|
||
| ben cnbce yi seviorm güzel diziler oluyo .diziler için deilde aslnda çizgi filmleri çok güzell:) | ||
|
||
cnbce kulubumüz var bizim tüm kuzenler ma aile bileştik bir cnbce bir de e2 başkada kanla yok! en çok onu izlerim .
|
||
|
||
| cnbc-e , ntv , habertürk , kanal D beğendiğim kanallar | ||
|
||
| ntv,tv8,cnn türk,cnbc-e,e2,dream arada da mtv,avrasya | ||
|
||
| cnbc- e mtv kanal d |
||
|
||
| dream türk,kanald,povertürk | ||
|
||
| kanaltürk=ulusalcıların,Atatürkçülerin,devrimcilerin(zaten hepsi aynı şey) kanalı. | ||
|
||
| kanal d bence kaliteli oluyo dizileri gerçi pek izlemiyorum bi kaç tane programları kaliteli haberleri mehmet ali birand sunuyo babamla ben hiç kaçırmayız zaten bu yüzden genellikle kaliteli yapımların kanalı | ||
|
||
| digiturk un kanalı olan snek i izliyorum. arada mtv. bazende akıllı tv. | ||
|
||
| trt ve ntv gibi kaliteli kanalları bırakıp en rahatsızlık duyduklarımız şeyleri dile getiren kanalları izliyosunuz | ||
|
||
| ntv izliyorum en çok. çünkü kültür sanat programları çok güzel gerçekten. (bunu okuyanlar yapmacık konuştuğumu düşünebilir ama gerçek bu. ben dizilerden, yarışmalardan, realite şovlardan nefret ederim.. sade makina, ve ntv.. bi de cnnturk var tabii:) ) | ||
|
||
bi de yabancı kanalları izliyorum. late night with conan o'brien, the daily show with jon stewart... süper programlar gerçekten ve izlediğim tek dizi var: dexter... eskiden prison break'i de izlerdim ama bıraktım... |
||