mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: incubus

Sayfa: [ 1 ] 2 3

jackass 18.07.2007 22:23:37
Kuruluş Tarihi: 1991
Üyeleri: Brandon Boyd, Mike Einziger, Alex Katunich, Jose Pasillas, Chris Kilmore

• 1991 yılında Brandon Boyd, Mike Einziger, Alex Katunich ve Jose Pasillas tarafından kurulan Incubus, başlarda Red Hot Chili Peppers etkileşimli müzik yaparken zamanla Korn ve Deftones'a yöneldi.
• 1995'te hip-hop turntablist DJ Lyfe'ı kadrolarına ekledikten sonra "Fungus Amongus" albümünü yayınladılar.
• Albüm sayesinde Epic'in alt firmalarından Immortal ile anlaştılar.
• Altı parçalık EP'leri "Enjoy Incubus"un ardından ilk uzun çalarları "S.C.I.E.N.C.E."ı yayınladılar.
• Korn, Primus, 311, Sublime ve Unwritten Law için açılış yapan grup, 1998 Ozzfest'te sahne aldı.
• Bu arada DJ Lyfe'ın yerine DJ Kilmore getirildi.
• Yeni kadronun ilk yayınını "Make Yourself" oldu.
• Albümden çıkan 'Drive' single'ı ile MTV rotasyonuna giren ve radyoların en çok istek alan isimlerinden biri haline gelen Incubus, 2001 yılında "Morning View" albümünü yayınladı.
• 'Wish You Were Here', 'Nice to Know You' ve 'Warning' rock radyolarının hitleri oldu.
• 2003 yılında ise gruptan Dirk Lance ayrıldı ve yerine geçici olarak Ben Kenney getirildi.

*Bilgi vermeden başlık açmayalım.

bileniniz,seveniniz,dinleyeniniz var mı...?
paylaşmak istediğiniz birşeyler varsa.....

kaygusuz 18.07.2007 22:58:21
zannedersem 1991 yılında lise yıllarında bu grup kuruldu veilk albümü Fungus Amongus çok güzeldi çok begenmiştim Incubus'un 'Light Grenades' albümü yayınlandığı ilk hafta Billboard 200 listesi'ne 1 numaradan giriş yapmıştı bu muhteşem bir olaydı. Cheesy

19.07.2007 12:34:31
evde günlerce anna molly anna molly diye haykırmama sebebiyet veren gruptur klibi çok güzeldi Wink

bide ek olarak başlık açarken bi zahmet biyerlerden diskografi filan bulsak pek makbul geçer Wink

21.07.2007 18:59:20
15 kişiden oluşan alternatif-rock grubu Incubus California çıkışlı. Grup elemanları (gruptaki görevleriyle beraber):
Brandon Boyd (vokal+perküsyon), Noel Earl Racho (gitar), Jose Antonio Pasillas II (davul), Chris Kilmore (turntable+klavye+piyano+ses efektleri), Ben Kenney (bass+bgv).

Grup, 15 yaşlarındaki Brandon, Jose ve ilk bass gitaristleri Alex Katunich tarafından kurulmuş. Grubun adı aslında mitolojide yer alan bir iblisin adı. Grubun toplam 6 stüdyo albümü var.

(1995) Fungus Amongus
(1997) S.C.I.E.N.C.E.
(1999) Make Yourself
(2001) Morning View
(2004) A Crow Left of the Murder...
(2006) Light Grenades

Yukarıdaki bilgiler wikipedia sitesinden alıntıdır (http://en.wikipedia.org/wiki/Incubus_%28band%29)

Grubun websitesi---> http://www.enjoyincubus.com/
Incubus @ Myspace--> http://myspace.com/incubus

bilmem ne bunalım sitesi reklamına bastım oradan gördüm ordan çarptım

living dead 21.07.2007 19:04:57
Bi ara fena takmıştım bunlara

rumeysa 21.07.2007 19:05:44
benim icin anna molly, dig ve i miss you sarkilari denince akan sular durur. cok seviyorum incubusi.

21.07.2007 19:06:27
bir kere megalomaniac gibi şarkılar ne kadar az sanatçılar yapıyorlar tebrik etmek istiyorum bush a yazılmış enfes sound olarak her açıdan sözleriylede olsun müthiş bir şarkıdır
çok yönlü gayet geniş şarkılarında ilginç sesler duymak mümkün çok da hoş oluyor
gitaristleri harika bir yetenek çok seviliyor dünya çapında çok da iyi çaldığını yazmam gerek yok
müthiş bir vokal
isimi de harika bayılıyorum çıkış yerine incubus kabus demek ama eskiden mitolojide kadınlar uyurken kadınlara tecavüz eden bir yaratık imiş ve bunu bilmiyorduk ama ismimiz değiştirmeyi düşünmedik dedi daha bir geniş oldu zaten isimleride
anna moly piyasa şarkısı olarak görülmesin süper bir şarkı her albümün çıkış şarkısı vardır bu son albümün çıkış parçası ve deli gibi dinlemek mümkün alıp götüren kısımları var
son albümde light grenades parçası var cayır cayır gitarlar of aman allahım
drive şarkısı çıkış noktaları olarak gösteriliyor patlamalarına vesile olmuş olmayacak gibide durmuyor çok hoş bir parça
I wish you were here ı da severim
Oil and water da güzel anlayana
grubun politik bir yönü var ama üstü kapalı değil çok sert şekilde vurabiliyorlar parçalardan kime yazıldığınıda söylüyorlar ;Dhiç seyirci kaybetcez korkusu yok tanıştığım andan itibaren ayıla bayıla parçalarını dinlediğim grup

seboist_se 25.07.2007 10:26:37
müzikleri çok güzel ama soliste hastayım ben yha

çaLA!!.. 28.07.2007 08:57:44
nice to know you hastayım bu şarkıya

Mc_Mino 28.07.2007 09:13:56
Bilmiyordum Bildiğim İyi oldu...

styx 17.08.2007 20:12:09
çok sevdiğim gruplardan bir tanesidir. Smiley anna molly ve dig son albümdeki en sevdiğim şarkılarıdır. Smiley

NameLesS 30.08.2007 20:09:40
dig şarkısı muhteşem

ecce__ 07.09.2007 12:02:37
incubus çok harika ya.solistin sesi ve yorumları çok iyi bütün şarkılarını beğenerek dinliyorum drive favorilerimden:D

selin 17.09.2007 21:02:50
valla ilk dinlediğim andan beri love hurts adlı şarkılarına hastayımdır. hiç bi kerede sıkıldığımı hatırlamıyorum o şarkıdan tabi diğer şarkıları da mükemmel ama en çok ondan etkileniyorum ben

*elif* 20.11.2007 00:07:56
anna molly, dig ve love hurts vaz gecemedigim 3 $arki
bence en iyi yabanci gruplar arasinda yer aliyor incubus

Sayfa: [ 1 ] 2 3