|
||
| magalomaniac nedir öyle yahu, enfes (: son günlerde tekrar tekrar dinlemeye başladım incubus'u sıkı parçaları var tavsiye edilir her daim. brandon'un seside ayrı bir güzel.. | ||
|
||
| Incubus DVD ve bonus CD çıktı Sonbahar boyunca verdiği konserlerle ortalığı sallayan Incubus “Look Alive” adlı DVD-CD paketini Columbia Records etiketiyle piyasaya sürdü. Incubus DVD ve bonus CD çıktıDVD, 2007 başındaki konserlerden bir kolaj ve sahne arkası özel görüntülerini barındırırken Bonus CD’de ise Incubus’ın canlı performansından 6 parçayı içeriyor. Paket içeriği: DVD 1. Rogues 2. Quicksand 3. A Kiss To Send Us Off 4. Anna Molly 5. Redefine 6. Pistola 7. Love Hurts 8. Paper Shoes 9. Megalomaniac 10. Nebula 11. Earth To Bella Part 1 12. Sick Sad Little World 13. Oil and Water 14. Dig 15. Punch Drunk 16. Aqueous Transmission 17. Look Alive Bonus CD 1. Pathogens Born Of Wormy Interludes 2. La La La Zoom Zoom Zoom 3. Get Your Pants and GO! 4. Beach Blanket Beatdown 5. Midnight Swim 6. Soft Sculpture 7. Cloudeater 8. Dance In A Triangle 9. Here In My Room Instrumental 10. Hugs Not Drugs 11. Golden Bonus Live Tracks 12. Quicksand 13. A Kiss To Send Us Off 14. Look Alive 15. Nebula 16. Rogues 17. Punch Drunk More Info Ayrıntılı bilgi için Incubus resmi web sitesi: http://www.enjoyincubus.com/ |
||
|
||
| Çok sevdiğim gruplar içinde yer alır.dig,rogues,kiss to sends us off dinlemenizi tavsiye ederim. | ||
|
||
"dig" e bayılıyorum
|
||
|
||
bir ara çok fazla dinliyordum uzun zamandır dinlemediğimi fark ettim açtım 11 a.m dinliyorum kötü oldum ya
|
||
|
||
| en sevdiğim yabancı grup. mutluluk kaynaklarım... ![]() şarkıları arasında ayrım yapamıyorum hastası gibi bişey oldum..! ama the warmth ve mexico şarkılarında çok etkileniyorum... |
||
|
||
en sevdiğim grubum.11 am ve love hurts vazgeilmezlerimdir
|
||
|
||
Incubus DVD ve bonus CD çıktı malesef türkiye'de çıkmadı dvd.ya da ben bulamadım ama gittiğim her müzik markette arıydum artık vazgeçtim. Sonbahar boyunca verdiği konserlerle ortalığı sallayan Incubus “Look Alive” adlı DVD-CD paketini Columbia Records etiketiyle piyasaya sürdü. Incubus DVD ve bonus CD çıktıDVD, 2007 başındaki konserlerden bir kolaj ve sahne arkası özel görüntülerini barındırırken Bonus CD’de ise Incubus’ın canlı performansından 6 parçayı içeriyor. Paket içeriği: DVD 1. Rogues 2. Quicksand 3. A Kiss To Send Us Off 4. Anna Molly 5. Redefine 6. Pistola 7. Love Hurts 8. Paper Shoes 9. Megalomaniac 10. Nebula 11. Earth To Bella Part 1 12. Sick Sad Little World 13. Oil and Water 14. Dig 15. Punch Drunk 16. Aqueous Transmission 17. Look Alive Bonus CD 1. Pathogens Born Of Wormy Interludes 2. La La La Zoom Zoom Zoom 3. Get Your Pants and GO! 4. Beach Blanket Beatdown 5. Midnight Swim 6. Soft Sculpture 7. Cloudeater 8. Dance In A Triangle 9. Here In My Room Instrumental 10. Hugs Not Drugs 11. Golden Bonus Live Tracks 12. Quicksand 13. A Kiss To Send Us Off 14. Look Alive 15. Nebula 16. Rogues 17. Punch Drunk More Info Ayrıntılı bilgi için Incubus resmi web sitesi: http://www.enjoyincubus.com/
|
||
|
||
cok sevdigim bir grup ![]() anna molly, love hurts, dig, drive, southern girl, nice to know you, pardon me, megalomaniac ve digerleri.. cok kaliteli parcalari var gercekten. basarililar. |
||
|
||
| Tek bi sözcük yeter heralde: DRIVE! |
||
|
||
| hiç kimse stellar'ı yazmamış en bomba şarkıları! | ||
|
||
brandon'ın o muhteşem sesinin,söz yazarlığının,müzikalitesinin yanında da çok iyi bir yazar,çizim ve tasarım ustası olmasına ayrıca hastayım.yazdığı kitapların harika tasarımlı kapakları,klipler ve albüm kartonetleri hep onun o on parmağında on marifetliğinden kaynaklanıyor.çizim ve tasarım anlamında julian beever'dan sonraki ikinci idolüm...o bir harika
|
||
|
||
Tek bi sözcük yeter heralde: tek bildiğim şarkıları
DRIVE! |
||
|
||
şu anda da pardon me yi dinlerken bu adamların hem dinlendirdiklerini hem coşturduklarını görüp yine hayran oluyorum
|
||
|
||
seviyorum ya iyidir incubus..
|
||