mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: incubus

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

selin 18.06.2008 22:18:14
bu aralar gene çok sardığım bi grup sonumuz nolcak bakalım Smiley

ayıp_olmaz_mı 20.06.2008 13:57:31
sadece dig şarkısını dinledim.. güzel grup ama pek dinlemiyorum

PurpLe_aNd_BLack 16.07.2008 19:49:26
çook önceden bi şarkılarını dinledim hatırlamıyorum  Grin Grin

rainbow 11.08.2008 15:00:47
brandon'ın o muhteşem sesinin,söz yazarlığının,müzikalitesinin yanında da çok iyi bir yazar,çizim ve tasarım ustası olmasına ayrıca hastayım.yazdığı kitapların harika tasarımlı kapakları,klipler ve albüm kartonetleri hep onun o on parmağında on marifetliğinden kaynaklanıyor.çizim ve tasarım anlamında julian beever'dan sonraki ikinci idolüm...o bir harika Kiss Kiss

benimde idolüm  Grin Tongue

ya tekrardan gelseler ülkemize bu hatuncanla beraber konserine gitmeyi umut ettiğim grup. herkese "a kiss to send us off" gelsin benden =P =)

edit: abdi ipekçi değil de kuruçeşme arena layıktır kendilerine orada görmek istediğimi buradan organizatörlere iletiyorum efenim.

çorap 14.08.2008 23:46:53
abdi ipekçi'ye değilki beşiktaş cola turka arena'ya geldiler.abdi ipekçi yakın bana be oraya gelmiş olsalarda olur hatta iyi olur Grin tabi kuruçeşme olursa tadından yenmez olur.bir de ses sistemi falan da kötüymüş ya geçen konserde.bu sefer telafi babında çağırsınlar nolur ya. Roll Eyes yemem içmem giderim bu sefer kapıya yatmak ayrıntısıyla tabi.
bir de brandon mfö'yü dergi kapağında gördüğünde "ben bu adamları tanıyorum ya" demiş.aklıma geldi niyeyse gece gece Kiss Grin

çorap 15.08.2008 14:26:19
ya adamlar 2010 yılına kadar bir duraklama dönemine girmişler:S yani ailelerine vakit ayıracaklarmış falan filan.müzik yapmıyorlarmış şu anda Cry 2010 yılında belirleyeceklermiş yollarını devam ya da tamam olarak.gerçi bu işler belli olmaz ama 2010 olmadan müzik yapmaya devam etsinler ya:( zaten mike,brandon,jose liseden arkadaşlar benim bildiğim.pürüz çıkamaz,çıkmamalı. Cry Sad

rainbow 16.08.2008 11:58:21
aman yav basketbol sahasına gelmemişler miydi aklımda o kalmış, iyi yerlerde görmek isteriz Cheesy
ara mı vermişler, aman ne güzel (!) tekrar devam ederler müziğe yahu, bırakmazlar bence..yani umarım.

çorap 29.09.2008 23:49:53
küçük kardeşimin bana gelip bizim ingilizceciye sordum inkubus var ya inkıîbıs diye okunuyormuş demesine karşın hayır ya seslisözlükteki ingiliz hanım inkıbıs diyo,uzatma yok zaten dediğim,arkadaşımın ısrarla inkubas dediği ama benim tüm bunlara karşın hayırrrr!inkubus" diye kendimce saçma bir inat yaptığım bir ad oldu incubus adı,ya niye böyle oldu ki bu şimdi ne biçim bir telaffuz olayımız var anlamadım ben Undecided

neyse bu güzel başlık başa taşınmışken benim saçmalaıklarımla olmasın,tavsiyede bulunayım,megalomaniac dinleyin,dinletin,sürekli sürekli..
you're no jesus,you're no fucking elvis diyor bushcağza brandon bey Roll Eyes Grin

rainbow 30.09.2008 00:00:10
telaffuzu en iyi anlamak için youtube'dan incubus'un çıktığı bir programı izle, sunucu nasıl hitap ediyorsa odur Cheesy bencede dinleyin megolamaniac'ı Smiley

çorap 30.09.2008 00:06:12
youtube kapalı,biliyon,
yasaktue bakımda,biliyon,
ktunnel,vtunnel,dtunnel'e kılım bu net beni herşeye küstürdü biliyon.yani şimdi en yapılmaycak şeyi söyledin,neymiş inkubus,inqubus hatta telaffuz da o şekil Cool
bir kere denk geldim ama herif şöyle bir çığırdı anladığım şuydu.."nav,pardın mi fırom inkıbııııuuooğğğğğğsss"
ee,öleyim ben o zaman Angry

Sayfa: 1 2 [ 3 ]