|
||
| ya iyi de neden 10 ytl gibi çok ucuz bi maliyeti var ben onu anlamadım |
||
|
||
Efenim 2 kişi gelmiş bana yalancı damgası vurmuş..Ayıp ayıp..Bilgi sahibi olmadan fikirlerle dolacak adam mıyız kardeşim biz Yüksek yerlerde tanıdıklarım var ordan ögrendim ![]() Efenim aslında bu festivale ben görevli olarak katılıcaktım, sonradan vazgeçtim..Bazı nedenlerden dolayı festivale katılmaktan da vazgeçtim ve bu bana çok koymakta..Bakıyorum bakıyorum çıldırıyorum..Pentagram,MvÖ,Nev,Bulutsuzluk Özlemi özellikle bunları gördükçe yaşamayayım ya ben diyorum..Aaah ahh..Eglenmenize bakın, iyi eglenceler.. |
||
|
||
| RAKUN ailesi Zeytinli'de! Mayıs ayındaki Yıldız Teknik Üniversitesi konserinden sonra ilk defa Gren, Sakin ve mor ve ötesi olarak tüm Rakun grupları birlikte bir festivalde yer alıyor: Zeytinli Rock Festivali. Ayrıntılı bilgi konserler bölümünde | ||
|
||
| zaten gitcektim daha iyi oldu çok sevindim bursadan gelicem bende.mor ve ötesi sahneye 00:00'da çıkıcakmış |
||
|
||
offf ya harikaymışş fesitval kadrosu!!! kadroyu geç MOR VE ÖTESİ'nin olması yeter ama; biz konserin olduğu şehirde olmayanlar yine uzaktan haberini alıp... oturup üzülecez..... ya olmazki ama yaaa!!
|
||
|
||
ya iyi de neden 10 ytl gibi çok ucuz bi maliyeti var ben onu anlamadım gecen sene bu festival bildigim kadariyla bedavaydi. bu sene parali olmus.tanitim amaciyla maliyetide az. |
||
|
||
| Festival 10 Ytlmi ? Şaşırtıcı Ve Morveötesi De Var Daha Ne Olsun =) | ||
|
||
Fesitvalinn ucuz olduguna bakmayın Ne varsa içerde var
|
||
|
||
ya iyi de neden 10 ytl gibi çok ucuz bi maliyeti var ben onu anlamadım zeytinli bölgesinin tanıtımı amaçlıymış bu festival.aslında bedavaymış sanırım önceden ama ucuza ayarlıyolar artık yine de |
||
|
||
Ben geçen seneki festivalde vardım . Fena değil zeytinli. Biraz daha aktiviteye ihtiyacı var sadece. Gruplar güzelmiş ah pazartesi iş başı olmasaydı
|
||
|
||
çok uzak çoook! :'(gidenlere iyi eğlenceler.ücreti de çok iyiymiş yav.
|
||
|
||
evet mor ve ötesi oldu son isim çok sevindik:) valla evimin önünde olacak festival ne şanslı adamım ben ya bol bol mor ve ötesinin fotolarını çekinde bizde gelmiş gibi hissedelim işten izin alırsam bende gelicem
arkadaşlar sizlere yardım etmek isterim |
||
|
||
ben gelemiyorummmm:(![]()
|
||
|
||
süper geçeceğe benziyor festival. hem isimler süper, hemde çok uygun fiyatları. keşke yakın olsada gitsem
|
||
|
||
yaa çok uzaak
|
||