mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: Zeytinli Rock Fest '07-5 Ağustos-

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6

read 01.08.2007 15:20:47
ya ben edremitten da yeni döndüm ya gidemiyorum ya niye bu konser daha erken değildi ya 1 haftada erken olamazmıydıı çook gitmek istiyorum bu konsere  Cry

burki 06.08.2007 14:33:12
konser süperdi performans süperdi.kısa kısa performansları siteye eklicem

basakde 06.08.2007 16:40:24
süperdi, en önde ortada coştuk baya:)
eski şarkılardan da söylediler çok süper oldu...
ayrıca sesimi de kıstım yine:) yine olsa yine yaparım hahaha:D

06.08.2007 19:13:00
eee arkadaşlar bu kadarcık mı yok mu bişey biz gidemeyenleri gitmiş kadar yapın yine Grin

c_y_l_n 06.08.2007 19:52:05
hadi doldurun konser yorumlarını ,fotoğraflarını ,videolarını...

read 06.08.2007 19:59:08
bu sene gidemedim ama bidaki sene edremitten dnmücem inşallah mvö yine gelir a bide haykooo

feyyaz 06.08.2007 21:07:06
''ne''yi söyledir harun bana 5 saniye baktı şöyle bende baktım öyle neyse...
konser bitti sonra tekrar geri döndüler 4 şarkı daha söylediler seyirci baya istekliydi harunda ''gerçekten özel bi geceydi''dedi korumaların seyirciye bi haraketi oldu sanırım ben o tarafa uzaktım şarkı bitti sağ taraftaki korumaya ''bi daha seyirciye saldırma'' dedi koruma bişey yok gibi haraketler yaptı
soundcheck sonrası basket oynadılar:D gruplar arka taraftaki otelde kalmış zaten
buraktan sonu belli yi bekliyodum ama balıkları söyledi
başka aklıma gelirse yazarım

burki 07.08.2007 20:23:40
cambaz
23
şirket
balıklar
küçük sevgilim
parti
darbe
büyük düşler
yalnız şarkı
kış geliyor
ayıp olmaz mı
aşk içinde
uyan
serseri
re
kördüğüm bunları hatırlıyorum. şuanda bende tatildeyim.evime döndüüm zaman vidyoları ekliycem

07.08.2007 20:51:07
biraz daha çok yorum istiyoruz Cheesy gidenler bu kadar mı? arkadaşlar birazcık daha yazın n'olur Sad

burki 07.08.2007 20:56:01
konser uyan la başladı. harun abi ara ara gitar değiştirdi. hatta bi ara mikrofona kerem abiye bişey söyleyip gelirken takıldı düşüyodu.hatta konser sırasnda gitarı değiştiren eleman falan da düşüyodu. zeytinli sahnesini çok sevdiğini söyledi. sahneden indiler ve tabiki yine geldiler. en son sanrım yalnız şarkyı söylediler ve bitirdiler. hemen yanda otele gittiler.

feyyaz 07.08.2007 23:06:08
evet harun hep mor-beyaz gitarla çalardı bi ara kırmızı-beyaz bi gitar vardı hatta hatta daha mutlu olamam'ı söylemeden önce aldı dedim niye gitar sonra şarkıda geri verdi gitarı çalmadı

Birgül 08.08.2007 07:29:44
cambaz
23
şirket
balıklar
küçük sevgilim
parti
darbe
büyük düşler
yalnız şarkı
kış geliyor
ayıp olmaz mı
aşk içinde
uyan
serseri
re
kördüğüm bunları hatırlıyorum. şu anda bende tatildeyim.evime döndüüm zaman vidyoları ekliycem
bayağı şarkı söylemişler.ne güzel eğlenmişsiniz.daha çok bilgi mümkünse Wink

tanya_1 08.08.2007 08:33:03
çığlık attırmaya çabaladı bir ara 4 günün verdiği ses kısıklığıyla zorlandık önce herkes son nefesiyle bağırıyor gibiydi. sonra ne olduysa açıldı sesler ilk günkü sese döndük Smiley biz de en önlerdeydik baya eğlendik. sahneden indikten sonra geri  geldiler. 23'ün başını da kerem abiyle harun abi çaldı sonra geldi kerem abiyle burak abi Smiley harun abi su fırlatmadı, fırlatmadığını söyledi, neden fırlatmadığını söyledi; daha önce birisinin kafasını yarmış... aklıma gelenler bunlar. festivalin genelinden bahsetmek gerekirse çadır köy çok güzeldi Smiley katılım fena değildi hatta çoktu. çadırların yakınlığından kaynaklanan bir içli dışlı olma durumu vardı.burdan duyuyorlarsa tüm komşulara da selam ederim Smiley gelmedi aklıma başka birşey geldikçe yazarım.

arsizz_kofte 08.08.2007 11:09:37
ooo süpermiş desenize Smiley fotoğraf video falan yok mu Huh

sipariş 08.08.2007 23:08:08
Eveet arkadaşlar.. sonunda konsere gidebildim bu konseri efsane ilan ediyorum çünkü 3 sene sonraki ilk mvö konserimdi ve benim için çok özeldi  Smiley zaten ailemi de peşimden sürükleyerek akçaya tatile geldik o bahaneyle gidebildim yoksa nerde... izmitten de bir arkadaşımın gelmesiyle baya eğlendik konsere  Smiley biz gittiğimizde gren sahnedeydi onları izledik..daha sonra sakin çıktı onlar da çok iyiydi abilerine çekmişler Grin ha bir de sakin ya da greni izlerken -tam hatırlamıyorum- gözüm şöyle sahnenin kenarına doğru kaydı aa kerem kabadayı suratında bir mutluluk ifadesiyle onları izliyor  Grin güldüm bende onu öyle görünce..çocuklarını izleyen babalar gibi Grin neyse bana hala mor ve ötesini izleyecekmişim gibi gelmiyordu sanki başkabir grup çıkacak,öylesine bir grup..neyse saat 12'de çıktılar sahneye,önümüzde 2 kişi vardı uzuncana onlar da arkaya geçti ve evet en öndeydik kerem (ö.)'in önünde Smiley uyan'la başladılar konsere.. sonra şarkılar ard arda geldi gerçekten harikaydı bütün 3 senenin acısını çıkardım kendi adıma..re'yi söyleyecekken harun "şimdi dünyaya gelmekle ilgili bir şarkı söylicez,herkesin en az bir kere başına gelmiştir.." dedi  Grin sonra bir ara -arkadaşlarında söylediği gibi- harun güvenlik görevlilerinden bir tanesine "bir saniye bakarmısınız" dedi adam baktı "bir daha seyirciye saldırma dedi.bir alkış kıyamet sonra ooooo diye Grin ama şahsen ben de güvenliklere sinir olurum kendilerini birşey sanarlar genelde..neyse daha mutlu olamam'da zaten bütün akçayı inlettik konserdeki topluluk olarak Grin kerem sürekli oo süpersiniz gibisinden işaretler yapıyordu mikrofona da söyledi zaten  Grin ama burak'ın morali mi bozuktu anlamadım  Sad eski şarkılar çok güzeldi..çok kişi bilmiyordu ama bilenler yetti  Smiley şarkıları da sanki vahiy geliyormuş gibi tahmin etmem de eğlenceli anlar yaşamamıza sebep oldu arkadaşla,bak şimdi bu çalar diyordum onu çalıyorlardı çıktıklarında da bence uyan çalarlar dedim o çaldı Grin 'ne' yi çalmaya başladıklarında işte budur dedim ve solo anının gelmesini bekledim nefes tüketen bir şarkı zaten söylerken de öldük soloya gelene kadar Grin solo gelince de hemen kamera hazır zaten çektim,süperdi ben bunun üzerine solo tanımıyorum...cambaz'ın solosundaki ufak tefek değişiklikler de harika zaten..bir de kerem’in yerinde duramayışları yüzünden gitar askısının düşmesi ama durumu hemen toparlaması da çektiğim videoda mevcuttur Grin  Büyük düşler'i çalmaya başladıklarında o an bittiğimiz an oldu zaten,çok değişik duygular uyandıran bir şarkı olduğunu düşünüyorum ve büyük düşlerin yine solo kısmında,hiç abartmıyorum  bütün festival alanı sustu ve kerem gitarını konuşturdu ne bateri ne bass gitar ne de bir söz.harikaydı o an,kelimelerle anlatmam mümkün değil.işte bir ara da iyi akşamlar deyip indiler.ama tabi mor ve ötesinin sahneyi böyle terketmeyeceğini bildiğimiz için kimse yerinden ayrılmadı  Grin güvenlik görevlilerinin çabalarına rağmen. yandakilerle güvenlik görevlisinin muhabbeti mesela: "e hadi bitti artık gidin" "yok abi ne bitmesi ya çıkıcaklar şimdi" "bitti kardeşim bittiii" "ya bitmedii"  Grin sonra alkışlar tezahuratlar derken tekrar sahnedeydiler yine kerem(ö.) efendiler sahneye ilk fırlayan oldu  Grin ve başladılar o beklediğim şarkıyı çalmaya! 23 başlamıştı! mükemmeldi...şarkının yarısında her zamanki gibi kerem(k.) ve burak sahneye gelip yerlerini aldı ve o harika kısma geçiş yapıldı.3 şarkı sonra da konser malesef sona erdi.... toplamda 21 şarkı söylediler ve 2.5 saat sürdü.
şarkılar şöyle (ilk ve son şarkıyı biliyorum birtek sıra olarak diğerleri karışık)
uyan
kış geliyor
darbe
re
aşk içinde
serseri
sevda çiçeği
cambaz
bir derdim var
23
balıklar
şirket
kördüğüm
parti
küçük sevgilim
büyük düşler
son deneme
az çok
daha mutlu olamam
yalnız şarkı
gerçek anlamda sevinci üzüntüyü yaşadığım bir konserdi/gündü(yada geceydi diyelim 2.5ta bitti yani Grin ) karışıktı ama herşeye rağmen harikaydı... "harika"
ben hala o güzelim akçaydayım çok sevdim burayı uğurlu geldi Grin o yüzden fotoğraf ve videoları eve dönünce buraya koyabilirim ancak.. ama zaten 2 tane video var ve çok fazla fotoğraf yok.. 3 seneden sonra doya doya izlemek istedim konseri kendi gözlerimle..bir kameranın camından değil yani Grin

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6