mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Röportajlar - Basın

Konu: Blue Jean Temmuz 2004

Sayfa: [ 1 ]

İrem_94 19.07.2007 14:24:42
yazlıkta abimin dergilerini karıştırırken birde ne buldum blue jean dergisinin 2004 temmuz sayısı bir bakayım dedim ayy Mor Ve Ötesi röportajı...Kerem Kabadayı'nın hafif bonus şeklinde dolaştığı zamanlar =))

Nasıldı konser?
Burak:Festivallerde çamayı özlediğimizi farkettik.Ama bir olay var ki bunu söylememiz lazım.Sektör içindeki Türk insanının kendi iş arkadaşları diyebileceğim insanlara karşı müthiş bir kompleksi söz konusu.Halen daha Avrupa budalalığı ve yabancı salaklığının örneklerini görmemiz bizi çok şaşırtıyor.Bu tabii ki organizasyodan baımsız bir durum.
Ses teknisyenlerinden kaynaklanan bir durum mu oldu?
Kerem K:Tam onu da bilemiyoruz.Programı gaayet iyi yürüyen bir festivalde daha 3 parçamız varken oradan birinin ''beş dakika kaldı keselim'' demesi hiç hoş değil.Ama çaldık işte,zaten ancak şuraya bir yıldırımın çarpması gerekirdi bizi durduyrmaları için.(çok hoşuma gitti burası)
En son albümden önce sizinle konuşmuştuk albümden sonra müthiç bir patlama yaşandı bekliyormuydunuz?Kerem K:Albümü yaparken zaten elimizden geldiğince iyi bir albüm yapalım o kendi kendine başının çaresine bakar diyorduk.Öyle de oldu.
Eski fanlarınız biraz homurdanıyor eskiden böylemiydi ya rahat rahat izlerdik falan diyorlar?
Kerem K:Bu müziği ne kadar çok insan dinlerse herkes için o kadar iyi olur.İnsanlar gittikleri yerlerde sevdikleri müziği dinlemek istiyorlar.Bu gün bir bara gittiğinizde Manowar değilde Placebo çalıyorsa ortak bir payda da buluşan daha geniş bir kitlenin oluşması sayesinde bu müzikal dönüşüm yaşanıyor.
Cambaz'ın girişini bir Nazan Öncel parçasına benzediği söyleniyor?
Kerem K:Öyle bir benzetmeden haberimiz var.Hatta kaynağının Nazan Öncel olduğuna dair bir duyum da aldık.Biz o şarkıyı sonrada dinleyince hatırladık ama sonuçta biz gündelik hayatımızda Nazan Öncel dinleyen insanlar değiliz.Ben Nazan Öncel'in 2 parçasında bateri çalmıştım,sevgi ve saygı duyduğumuz bir kişi.Ama şarklıaar arasındaki alakayı kurmak gerçekten çok zor.Şarkıyı yaparken öyle bir referanstan çıkmadığımız için şarkıya konduramıyoruz açıkçası.
Burak:Şarkı yazarı olarak ona saygı duyuyoruz fakat hiç birimizin evinde Nazan Öncel CD'si olduğunu sanmıyorum...

Yazım hatalarım olduysa özür dilerim  =)

m.yiğit 19.07.2007 15:10:36
kısa ama güzel bi röportaj olmuş bi solukta bitti ................  Smiley Smiley Smiley

İrem_94 19.07.2007 15:23:17
evet zaten kısa olduğu için bende bir solukta yazdım birde resim var onu da en kısa zamanda tarayıp atarım buraya

Sayfa: [ 1 ]