|
||
Elbette Edis(geceyolcuları) senin sayende canım Johnny Depp birde Johnny Depp ![]() ama bir kurcalayamadım şu siteyi ya Şimdi birde Sakin grubu var
|
||
|
||
| oo sanatçı dersek çok var en iyisi bir kaç katogoriye ayırayım; müzisyen:incubus,nirvana,cem adrian,malt,direc-t,duman,dorian,buz,brent kutzle,yann tiersen aktör:daniel day-lewis,johnny depp,ben whishaw aktris:türkan şoray diyesim geldi:) yeni dönem ressam:julian beever eski dönem:caravaggio yönetmen:tim burton,darren aronofsky,stanley kubrick tasarımcı:chuck taylor ayrıca katorogi dışı insan:andy warhol ![]() vs. |
||
|
||
| fan kelimesini ben de sevmiyorum..birkac arkadasin yaptigi gibi dinlediklerimi, sevdiklerimi aciklayayim ben de. Mor ve Ötesi en basta geliyor tabi. onlarin yeri ayri =) travis, incubus, pink floyd, the beatles, bryan adams, coldplay, the cranberries, duman, sebnem ferah, bazen nev, metallica, oasis, nirvana, radiohead, rem,..sonra opeth, porcupine tree, anathema, guns n'roses, keane, king crimson, led zeppelin, noir désir, muse,..daha daha..arada snow patrol, the verve, tabiki yann tiersen, john lennon, bob dylan, ... aklima gelmiyor digerleri =D gelince yazarim ben.. |
||
|
||
sadece Mor ve Ötesi'nin fanıyım bundan daha iyisi ne olabilir ![]() Bence de
|
||
|
||
| Mor ve ötesinden baska bi fan sitesine üye değilim | ||
|
||
| sakin çilekeş ama en önemlisi mvö fanda olmam
|
||
|
||
MOR VE ÖTESİ fanı hic bi fana deismemekle birlikte gece yolcuları,yüksek sadakat ve 84 fan ada üyeyim
|
||
|
||
| Sakin-yasemin mori En önemlisi tabiki de mor ve ötesi
|
||
|
||
Ya bir grubun veya sanatçının fan'ı olmak için illa fan sitesine mi üye olmak gerekiyor... Ben sadece morveötesifan'a üyeyim...Ama Şebnem Ferah, Travis, Evanescence'ın da fanı olduğumu söyleyebilirim...
|
||
|
||
| hayko cepkin, şebnem ferah. sonra da duman ve metallica. | ||
|
||
| bi tek mor ve ötesi fan üyesiyim | ||
|
||
baska bir fan sitesine üye olmadim cünkü bu siteden cikip onlara vakit ayirmiyacagimi biliyorum. sana katılıyorum ![]()
|
||
|
||
ben sadece ve sadece mor ve ötesi fanına üyeyim.onlar nedense benim için bir başka.
|
||
|
||
| aslı ve sakin fan | ||
|
||
beren saat
|
||