|
||
| ilk önce buna bakın şimdi de bunu izleyin sanat üretkenlik demek ise, sanat insanlara yeni ufuklar gösterebilmekse, söyleyin şimdi kopyalamak nedir?? |
||
|
||
| Bunu biliyorum..İşte hırsızlık diye buna derler..MvÖ'nün,Şebo'nun,Teo'nun yaptıkları arak degil, zaten onlarınkisi bir kısmı benziyor,arakçı denince asıl akla gelmesi gerekenlerden biri bu kliptir..Ayna'dır.. | ||
|
||
| görünce şok oldum resmen bazı yerlerini çalsa neyse klipte benziyor müzikte.... | ||
|
||
| Yha Bu Ne Böyle Resmen Kopya Çekmişler Adamlardan Bu Sanat deil Sanatı Lekelemişler | ||
|
||
| evet bayagi bi benzerlik var. kliptede, sarkidada. |
||
|
||
| bu klipler çok önceden gösterilmişti tv lerde zaten benzer klibler diye(benzer demek az kalır tıpkısı) | ||
|
||
| ayna karşınısını yansıtmak istemiş herhalde... hani adının hakkını vermek istermiş gibi...
|
||
|
||
| tamamen kopya edilmiş klip.... ama bu ilk değil malesef bu tür kliplerden çok var.... | ||
|
||
gruptakilerin dağılşı bile aynı ne diyeyim yapcak bi şey bulamayınca araklamışlar klibi.............
|
||
|
||
araklamak yerine hiç çekmeseler daha iyi olurmuş.kendilerini rezil etmişler. yaptıkları saygısızlıkbir de kenarda tv de ilk yazıyor gösterilen kanalda.daha önce başkaları tarafından çekildiğini farketmemişler herhalde
|
||
|
||
azuhaa çok komik yaa!benziyo harbidenn
|
||
|
||
ya şunu anlamadım hadi kopya çektin ama insan az da olsa değiştirir ya hiç mi yaratıcılık yok nedir diğer şarkıları da bir incelemek lazım
|
||
|
||
Tişörtlerin markası bile aynı
|
||
|
||
| bunu daha önce okan bayülgen göstermişti.orada da çok gülmüştüm. | ||
|
||