mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Müzik

Konu: Benzerlikler sizce de fazla değil mi???

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

elifburcu 02.08.2007 17:45:23
ayna karşınısını yansıtmak istemiş herhalde...
hani adının hakkını vermek istermiş gibi... Wink
tamamen katılıyorum bencede isminin hakkını vermek diye buna derler heralde benzer değil aynısı bide şu ilk klip ne kadar iğrençti ya tamamen gürültü kirliliği Tongue Cry Undecided

02.08.2007 17:53:31
Ayna zaten sanat yapan bir grup değil. O yüzden çalmaları yaptıkları işe aykırı bir şey değil, insanlıklarına ve insanlığa olan saygılarına aykırı. Sonra zaten şu var ki; (isimlerine bakmadım) yabancı grubun yapmış olduğu müzikle klip uyumlu, sounda sertlik var, klipteki geçişlerde bununla alaakalı. Ayna bunu bile becerememiş, ayrıca Ayna'nın klibinde bir kroluk var, özellikle vokalde. Sebebini çözemedim, o gözlük oraya hiç gitmemiş... Artık piyasada olmamaları iyi olmuş. Bir süre de girmesinler, en azından o sırada belki bir şeyler öğrenirler, bunların öğrenmesi oldukça uzun sürecektir o bakımdan yani. (Abartım mı ya?)

sipariş 02.08.2007 17:53:57
Evet aynısı resmen.. Ama In Flames'in klibi daha güzel Ayna'nın amatör olmuş zaten Grin

merve_mor 02.08.2007 18:03:38
Ayna zaten sanat yapan bir grup değil. O yüzden çalmaları yaptıkları işe aykırı bir şey değil, insanlıklarına ve insanlığa olan saygılarına aykırı. Sonra zaten şu var ki; (isimlerine bakmadım) yabancı grubun yapmış olduğu müzikle klip uyumlu, sounda sertlik var, klipteki geçişlerde bununla alaakalı. Ayna bunu bile becerememiş, ayrıca Ayna'nın klibinde bir kroluk var, özellikle vokalde. Sebebini çözemedim, o gözlük oraya hiç gitmemiş... Artık piyasada olmamaları iyi olmuş. Bir süre de girmesinler, en azından o sırada belki bir şeyler öğrenirler, bunların öğrenmesi oldukça uzun sürecektir o bakımdan yani. (Abartım mı ya?)
hayır abartmadın sadece doğruları söyledin tamam biraz örnek alabilirler bazı grupları buna arakçı değilde örnek alma deriz ama bu resmen taklik ya başka bişey değil küçük çocukların ablasını taklik etmesi nasıl küçük çocukları gülünç duruma düşürüyorsa ayna'da aynı bu şekilde gülünç duruma düştü sanki biz saf(!)ız türk kliplerden başka klip izlemiyoruz ya hem konik hemde aslında bzile dalga geçer gibi klip çekmişler zaten sevmezdim şimdi daha bir sinir oldum Angry
o gözlükte yılmazın dediği gibi hiç gitmemiş zaten her zaman gözünde adamın gözlüklemi doğdu acaba  Grin Roll Eyes Tongue

dinasour 06.08.2007 21:17:41
insanlar önceden hırsızlıktan utanırlardı şimdi çaldıklarını gözümüzün içine sokmaktan çekinmeyecek kadar terbiyesizler.....pes yani

MvO_CrN 06.08.2007 21:28:04
ya şimdi aynanın hakkını yemeyelim arkadaşlar gitarlar farklı Tongue Grin

gul_guzeli 06.08.2007 21:40:00
aynı ferhat göçerin cennet klibinin sebnemin hoşçakal klibine benzediği gibi benzediği gibi

c_y_l_n 06.08.2007 22:11:38
evet bende o iki klibi çok benzettim acaba şebo ondan mı yayınlatmadı klibi?çalıntı iddiaları falan vardı Undecided

rumeysa 06.08.2007 22:15:06
sebonun o kilbi cekildikten yaklasik bir yil sonra ferhat göcer ayni klibi cektirdi. iki klibin yönetmenleride ayniymis galiba. ama sebonun klibi niye hicbiryerde yayinlanmamisti onu bende merak ediyorum Huh

aslı91 06.08.2007 22:29:19
PEESSSS!!!....
kopyala yapıştır!!...
hele birde kopya çekilen klip In Flames'in oldu mu gözüm döner! Aynadan iyice bi tiksindim Sad

toprak 07.08.2007 08:55:15
sebonun o kilbi cekildikten yaklasik bir yil sonra ferhat göcer ayni klibi cektirdi. iki klibin yönetmenleride ayniymis galiba. ama sebonun klibi niye hicbiryerde yayinlanmamisti onu bende merak ediyorum Huh

yapımcı şirketiyle sorun yaşadığı için..

büşra deniz akıncı 07.08.2007 12:45:30
vay be herkes bedavadan birilerinin sırtından geçinmek derdinde diyoduk sadece maddi anlamda şimdi düşünceler fikirler hatta yapılanlar da çalınıyo bu gidişle kendimize özel birşeyimiz kalmıycak:)

MoRaaL 09.08.2007 02:23:36
yuhhh!!!

none 09.08.2007 02:31:06
yuhh şaşkınlık içinedeym valla yani koplayadıklarına değil zaten beklenirde nasıl bu kadar benzetmişler Grin  ayrıca çok salakça olmuş bence aynanın şarkısı ve klip çok uyumsuz

dünya selam söylüyor 10.08.2007 16:54:42
Bence şarkıya nasıl bir klip çekiceklerini bulamadılar açtılar yotube yada başka bir yeri izlediler videoları ''şu olsun tamam '' dediler ve çektiler. Tongue Biraz değiştirir insan. Grin Belki de grubun böyle bir video olduğundan haberi bile yoktur. Tongue Tongue Grin

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4