|
||
Bence şarkıya nasıl bir klip çekiceklerini bulamadılar açtılar yotube yada başka bir yeri izlediler videoları ''şu olsun tamam '' dediler ve çektiler. Biraz değiştirir insan. Belki de grubun böyle bir video olduğundan haberi bile yoktur. ![]() Ama bizden kaçarmııı???, kaçmazz...
|
||
|
||
| Evet klip benzer ama müzik ne alaka.Bu müziğede arakçı derseniz o zaman mor ve ötesinin bir derdim varı da araklandığını söylersiniz.Ama 90 larda türk rock müziğini ayaklandıran müzisyenlerden biri olan ayna grubuna yakışmamış. | ||
|
||
Ayna zaten sanat yapan bir grup değil. O yüzden çalmaları yaptıkları işe aykırı bir şey değil, insanlıklarına ve insanlığa olan saygılarına aykırı. Sonra zaten şu var ki; (isimlerine bakmadım) yabancı grubun yapmış olduğu müzikle klip uyumlu, sounda sertlik var, klipteki geçişlerde bununla alaakalı. Ayna bunu bile becerememiş, ayrıca Ayna'nın klibinde bir kroluk var, özellikle vokalde. Sebebini çözemedim, o gözlük oraya hiç gitmemiş... Artık piyasada olmamaları iyi olmuş. Bir süre de girmesinler, en azından o sırada belki bir şeyler öğrenirler, bunların öğrenmesi oldukça uzun sürecektir o bakımdan yani. (Abartım mı ya?) senin dinlediğin aptalca rock gruplarından coooooooook daha iyidir ayna.biraz rock bilgin varsa 90 lı yıllarda teoman haluk şeboyla birlikte türk rock ını ayakta tutanın kım oldugunu gorursun. |
||
|
||
Evet klip benzer ama müzik ne alaka.Bu müziğede arakçı derseniz o zaman mor ve ötesinin bir derdim varı da araklandığını söylersiniz.Ama 90 larda türk rock müziğini ayaklandıran müzisyenlerden biri olan ayna grubuna yakışmamış. bence yakışmamış ve bence "arakçı" demeyin kaba bir tabir ama "esinlenme" tesir"altında kalma filan değin sonuçta ayna grubu da müzikte emekçi |
||
|
||
| birde müzik ayrı telden,klip ayrı telden,ayna bambaşka telden çalıyor.ve en sonda erhan güleryüz(ismi buydu galiba) klibin sonundaki halka yerin önündeki şarkı söylerkenki halde ve klibin tamamında sanki bilgisayarla suratları yapıştırılmış gibiydi yani klip çok sahteydi anlamadım ben bu işi bayağı garip olmuş | ||
|
||
| Eğitim şart. | ||
|
||
Eğitim şart. hahahaha tamamen katıLıyorum...
|
||
|
||
| aynaya .....yansımalar vuruyor işte (ayna nede olsa neyi görse onu yansıtyor bu kadarına da pes doğrusu
|
||
|
||
aynısı bu ya
|
||
|
||
farklılık var mı ki acaba
|
||
|
||
Çok komik .Tarzlarıda aynı olsa.Tamamen aynı.
|
||
|
||
ya arkadaşlar öyle demeyin benzemeye çalışmış ayna yolun yarısı bence azimlerini kırmayalım
|
||
|
||
açıklayayım evet "sanat üretkenlik demektir". kopyalamak ise"hazır üretkenliğin üstüne konmak, sonra kopya olduğu anlaşıldıktan sonra yüzü kızarık bir şekilde ortada kalmaktır"....kopyalamak budur işte tüm kopyalar yakalanır
|
||
|
||
ayna ayna söyleee banaaaa neden kendin üretemiyorsun acabaaaa
|
||
|
||
in flames'i çalan şarkısını öm atanlar ödüllendirilecektir şaka rica ediyorumyorumuma gelince hep pop'çular mı aynısını yapıcak ? o yüzden ayna'ya kızmadım kızamadım onlar'ın bazı şarkıları efsanedir.. |
||