|
||
ya hayret ediyorum modum gercekten açıkçası aklıma gelmezdi benm birilerinin çıkıp gercekten kırmızı çekiç diyebileceği.. aydınlattıgın için sağol
|
||
|
||
annem dedi ama demiştim kadının düşüncek hali kalmıyor
|
||
|
||
benim aklıma sarı testere geldi ama kırmızı mı olsa acaba diye de düşündüm. yarı normalim herhalde
|
||
|
||
siyah tornavida biliyodum anormalim
|
||
|
||
| bana da kırmızı geldi ama yıldızlı tornavida geldi. | ||
|
||
sevdiğim renk olduğundan dolayı rengi tutturdu da matkapı tutturamadı
|
||
|
||
allah allah.. kırmızı çekiç aklımın ucundan bile geçmedi..mor tornavida dedim amaaan normal olmadığımı ben de biliyorum zaten
|
||
|
||
benim aklıma hiçbirşey gelmedi. galiba salagım ama gerçekten. aklıma sadece beyaz geldi. alet filan bulamadım aniden.
|
||
|
||
anormalimm normal cıksaydı zaten testen süphe ederdim
|
||
|
||
| kırmızı testere geldi aklıma yanlız çekiç düşünmeyenlerde alet diyince direk tornavida vb demiş o da ilginç yani:D | ||
|
||
acaba niye böyle olduğunu açıklarmısınız? Resmen kırmızı çekiç dedim. ![]() kırmızı ışık en düşük frekansa dolayısıyla en yüksek enerjiye sahip ve en az kırılan ışıktır. göze ilk ulaşan ışık kırmızı olduğu için bir resme baktığınızda ilk olarak kırmızı nesneleri algılarız böyle bir soru karşısında aklımıza ilk gelen rengin kırmızı olmasının sebebi de budur. yalnız çekicin sebebini bilemiyorum=) mavi çekiç dedim ben de =) |
||
|
||
İyi de herkes anormal çıktıysa aslında normal sandıklarımız anormal olmaz mı
|
||
|
||
Çekiç kısmı tamam da aklıma ilk pembe geldi. Güzeldi ama.
|
||
|
||
| yarı-normalim galiba.kırmızı gitar geldi aklıma. | ||
|
||
uyduruyor demeyin ama valla MAVi cekic geldi aklima az da olsa farkli olmak güzel
|
||