|
||
kırmızı ip dedim o zaman yarısı tuttu o zaman yarı anormal miyim ben?
|
||
|
||
Valla hiç bişey gelmedi benim aklıma.Ne kırmızı çekiç,ne sarı tornavida...Neyim ben şimdi
|
||
|
||
| rengi kırmızı dedim ama gözümün önüne çekiç geldi birden ama tornavida dedim.nası ya nie çekiç ve tornavida bianda geldi aklıma ya hayatta aklıma gelmeyen bu aletler nie aklıma geldi.çok ilginç gerçekten.. | ||
|
||
| AAAA ÇOK ŞAŞIRDIM YHAA KIRMIZI BİR ÇEKİÇ DEDİİMMM:s:s: AMA SAYILARI TOPLAMAMIŞTIMMMM | ||
|
||
| hehe benimde aklıma maden suyu açacağı geldi. o zaman ben ne oluyorum?? anaormal miyim ben gayetde normal olduğumu sanıyordum ama arkadaşlar az demezlerdi anormalsin sen diye. demek doğruymuş. | ||
|
||
benim aklima kirmizi kumanda geldi
|
||
|
||
| benim aklıma gelen çok saçma söylüyorum siyah mutfak robotu benim ne olduğum kabak gibi ortada...aman Allahımmm | ||
|
||
| Aslında bu testi bildiğim için aklıma hemen kırmızı çekip çekişkisi geldi...bilmesemde kırmızıyı renk olarak sevmediğimde cevabım farklı olurdu. | ||
|
||
gayet anormalim galibaaa sarı pc geldi aklıma
|
||
|
||
| I' m a normal (ironikkiwi tercüme servisi):Normalim... bu testi çıkarana bunun hesabını,ve bir takım sorularımı sormak isterim
|
||
|
||
| benimde aklıma mor makas geldi anormalmiyim şimdi:S | ||
|
||
ya bütün arkadaşlarım psikopat diyor ama bende anlamadım son noktayı psikoloji hocam sen bir psikopasın diye bağırmıştı bütün sınıf koptu
|
||
|
||
bende kırmızı bilgisayar dedim anormal olabilirim
|
||
|
||
| tuhaflık bu testı sonuna kadar goturmekte cunku bu testı yapan kişinin verecek bir cevabının oldugunu bıle bıle testı yapmakta o yuzden sonuna bakmayı tercıh ettım | ||
|
||
| kırmızı çekiç ne yaa nerden geldı kı aklınıza ben sanırım fazlasıyla anormalım aklıma hiç bir tamır aletı fılan gelmedı | ||