|
||
benm sadece kırmızı doğru ee ben noluorm o zmn bilmem.kırmızı olan neydi peki? ya birden aklıma gelmedi alet ilginç miş ama
|
||
|
||
Tüh ya , ben de kendimi anormal zannederdim.
|
||
|
||
ben gayette mor levye dedim ..ve sanmıyorum yüzde 98 inin bunuböyle yaptığını sadece bi kısım insan aynı şeyi düşünüyor olması bile garip aslında..ki öyleLevye nerden geldi aklına? |
||
|
||
bende anormalim galiba.aklıma kırmızı ve yeşil renkler geldi sadece ama çok kötü sayılmaz yani çekiçte kırmızı olduğuna göre
|
||
|
||
bende anormalim galiba.aklıma kırmızı ve yeşil renkler geldi sadece ama çok kötü sayılmaz yani çekiçte kırmızı olduğuna göre ![]() sende bizdensin galiba hehe:)
|
||
|
||
ben gayette mor levye dedim ..ve sanmıyorum yüzde 98 inin bunuböyle yaptığını sadece bi kısım insan aynı şeyi düşünüyor olması bile garip aslında..ki öyleLevye nerden geldi aklına? ne bileyim mor levye dedim nerden geldiyse..neden ortak olarak manasız bir alet olan çekiç geliyor milletin aklına onu şey edemedim:/ |
||
|
||
| Vallahi ben de hala tam anlamadım, neden herkes kırmızı çekiç diyor ve ben neden herkesin dediğinden diyorum? | ||
|
||
enteresan bir test.herkesin aklına da farklı şeyler geliyor
|
||
|
||
ben mor testere dedim, ne oluyorum bu durumda acaba
|
||
|
||
çekiç,testere,tornavida..ya iiyde niye herkesin aklına bu tür aletler geliyor..aklına başka bişey gelen yok mu yav
|
||
|
||
şimdi yapınca hatırladım, ben bunu daha önce yapmıştım ama çok eskidendi. o zaman benim de aklıma sarı tornavida gelmişti ama şimdi aklıma mor makas geldi ![]() yalnız ben hep %2'ye giriyorum galiba bir kere de bulmaca tarzı bir şeyi çözebilmiştim, Einstein bu bulmacayı dünyadaki insanların sadece %2'si çözer demiş ama bence çok basitti.) neyse artık havamı atacağım farklıyım ben hıh (anormal değil farklı )
|
||
|
||
| bak mesela ortak bi renk bulduk..çoğumuzun aklına mor gelmş..neden acaba:P ayrıca evet farklı olarak ben levye dedim.. |
||
|
||
bak mesela ortak bi renk bulduk..çoğumuzun aklına mor gelmş..neden acaba:P mor renk gelmesi normalde, niye levye dedin? ya da ben niye testere dedim? piskopatmıyız biz? ayrıca evet farklı olarak ben levye dedim..
|
||
|
||
ya benimde aklima kerpeten geldi. iyice manyaklastigimi düsünüyorum artik.
|
||
|
||
Ben niye kırmızı çekiç dedim ; çok mu sıradanım
|
||