|
||
levye ne bliyim ya psikopat da olabliriz :phakkaten kırmızı çekiç ne alaka niye öyle dediniz ki ya |
||
|
||
pelin sen de bendensin bende mor makas dedim en masum bizmişiz herhalde testere falan mor lar ortak renk olmuş genelde neden acep
|
||
|
||
puahaha arkadaşımın aklına yeşil spatula geldi o daha bi anormal galiba:)
|
||
|
||
| Testteki kırmızı çekici tutturan bir ben varım heralde.Bu nasıl oldu ki?En çok ona şaştım zaten. Yeşil spatula da ilginç. |
||
|
||
tek normal sensin
|
||
|
||
Vah bana
|
||
|
||
| hakkaten bi sen mi dedin biz de burda tartışıyoruz:) | ||
|
||
hakkaten bi sen mi dedin biz de burda tartışıyoruz:) Evet ,görünüşe göre öyle.Ama testte cevaplandıranların yüzde 98 i kırmızı çekiç demiş diyor. |
||
|
||
%2 lik kısmı bizim sitede toplanmış demek ki
|
||
|
||
| Burda kimse dememiş.Peki ben ordaki bahsedilen kırmızı çekici nasıl düşündüm?Çok ilginç. | ||
|
||
Bi de bahar büşra demiş.Tek değilim yani hehehe
|
||
|
||
bu testi önceden yapmıştım ama o zamanda kırmızı çekiç dememiştim şimdide kırmızı çekiç demedim bence burda kırmızı çekiç değil sarı tornavida olmuş %98 :)bi de kimsenin aklına da yatak yastık masa sandalye araba ne biliyim günlük hayatta kullanılan eşyalar gelmemiş on yıl düşünsem aklıma çekiç tornovida testere gelmez ::)ben neyim acaba ayrı bi cins
|
||
|
||
puahaha arkadaşımın aklına yeşil spatula geldi o daha bi anormal galiba:) o daha ilginçmiş ![]() yeşil spatula adımız piskopata çıkacak sitede testere, levye filan
|
||
|
||
eee satanist grubun psikopat dinleyicileri olur
|
||
|
||
bende kırmızı tornavida dedim ne alakaysa kırmızı tutmuş ama
|
||