|
||
ya benim aklıma alet deyince başka bişey geldi nolcak şimdi fazla a normalsin ![]() ![]() ![]() Bir çok kişinin aklına Çekiç tornavide gibi marangoz aletleri gelmiş(mvosbgdb hariç:D) |
||
|
||
Neyse, aklımıza marangoz aleti gelmesi pek önemli değil. Alet gelmesi yeterli... Zaten bu gidişle mvö fanları farklılıkları olarak rekor kıracağız. Ahaha...
|
||
|
||
| BENİMDE KIRMIZI MAKAS | ||
|
||
| biraz mantıksız ben siyah kalem dedim.%98 bence baya fazla bi oran | ||
|
||
ben de anormal biri çıktım ben kırmızı tornavida demiştim
|
||
|
||
| Bakın bu önemli ; Almanyada bir anket yapmışlar elinize geçe parayala almak istediğiniz ilk 20 şey diye bir test, Almanlarda 13. sırada kitap varmıi bizde ise 13. sırada Matkap...Yorum yok... | ||
|
||
| aklıma sadece kırmızı geldi o da nasıl oldu bilmiyorum (= anormalle normal arası bişi heralde (= | ||
|
||
Bu test cidden çok hoş. Aklımdan 'kırmızı çekiç' geçmişti hatta sonra neden 'mor' demedim ki ve nerden çıktı 'çekiç' diye de birden düşündüm ama ilk aklıma gelen 'kırmızı çekiç' idi. Çok enteresan.
|
||
|
||
| vallahi benımde aklıma siyah tornavida geldi anormal değilim demi | ||
|
||
ben siyah bateri dedim nolcak şimdi
|
||
|
||
ben de anormal biri çıktım ben kırmızı tornavida demiştim ![]() bende kırmızı tornavida demiştim
|
||
|
||
| heralde o %2 lik kısım bu sitede he. | ||
|
||
| benmde aklıma siyah gitar geldi | ||
|
||
kırmızı çekiç diyen gercekten var mı benim asıl sorum bu
|
||
|
||
| ben arkadaşımla yaptığımda arkadaşım kırmzı çekiç dedi... ilk sayfalarda da birkaç tane var.. mvö fanları farklıdır tabi ![]() |
||