|
||
sizce mor ve ötesi bir sonraki albümünü ne zaman çıkarmalı veya çıkarmamalı mı ve ne içerikli olmasını isterdiniz.. ? ![]() Lütfen kısa cevaplardan kaçınınız, forum kalitesi açısından sebepleriyle birlikte açıklayıcı yorumlar yazarsanız seviniriz. |
||
|
||
| Doğru buldukları herşeyi yapabilmelierini isterdim; eminim ki o zaman en güzel şey o albüm olurdu... | ||
|
||
| kendileri söylemişlerdi zaten "Büyük Düşler" dys dan sonraki geçiş albümü olduğunu... yani Büyük Düşler'de asıl anlatmak istedikleri şey bir sonraki albümde ortaya çıkacak.... zaten Avrupa Turnesi'nden sonra da yeni albüm çalışmalarına başlayacaklarmışş.... durum böyle olunca ortaya yeniden mükemmel ötesi bir albüm çıkmaması için hiçbir neden yok!
|
||
|
||
| BENCEDE KENDİLERİNE EN DOGRU GELEN ,HAYATI ANLATAN ,TARTISAN BIR ALBUM OLMALI.. | ||
|
||
| bir single çıkarsınlar önce adı da körebe olsun | ||
|
||
| 2008 yılında çıkarcakları kesin de nasıl olur artık beklicez | ||
|
||
| tabi ki de albüm çıkarmalı ki zaten dört gözle beliyoruz.bence bu albümde güzel olacak.içerik olarak büyük düşler gibi kapalı olması yerine dys gibi biraz daha açık olmasını isterdim.ama tabi ki m. ve ö. en iyisini bilir!.... | ||
|
||
| bence bu çıkaracakları albümde sürpriz olarak ingilizce şarkı da olablir.çünkü daha önceleri bahsetmişlerdi böyle bir istekleri olduğundan.ki zamanında "rüya" adlı müthiş bir ingilizce şarkıları vardı zaten..bence ilginç bir çalışma olabilir. | ||
|
||
| onların yaptığıı her albümden ayrı tat aldığım için önümüzdeki albümün de harika olacağını umuyorum | ||
|
||
| onların iyi albüm yapacaklarından eminim bu yüzden sadece albümü bekliycem |
||
|
||
| kesinlikle Büyük Düşler bir geçişti zaten hatırlarsanız Dünya Yalan Söylüyor'un kartonetinde çok güzel bir söz yazıyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi: Her haber bir bilgi akışı veya radyasyondur.Mutlak cevabı vardır.Dağ çiçekleri bile titreşerek haber verirler.Bu bir haberdir.İşte bu söz bence müzikal anlamda bir geçiş noktasının haberiydi ve son olarak diğer fan sitesinden okuduğum bir sözü yazayım (benim değil bir başka arkadaşımızın yorumudur) Önceki albümde son şarkılarının ismi Uyan'dı.Uyandılar ve bize Büyük Düşler'ini anlatıyorlar. ya uzun lafın kısası bir sonraki albümü dinleyici kitlesinin istediği şekilde değil de kendi istedikleri şekilde çıkarmaları çok iyi olur |
||
|
||
| bence hemen çıkarmalılar yine dütlere yer verirlerse sevinirim...bir de ben onların yine en iyisini yapacaklarına inanıyorum. | ||
|
||
BEN HEMEN ÇIKARMALARINI İSTERİM YORUMLARI O KADAR GÜZEL Kİİ YANİİ BIKMADAN DİNLEYEBİLİYORUZ HEMEN ÇIKARSINLARR
|
||
|
||
BEN HEMEN ÇIKARMALARINI İSTERİM YORUMLARI OKADAR GÜZELKİİ YANİİ BIKMADAN DİNLEYEBİLİYORUZ HEMEN ÖIKARSINLARR:) bencede hemen çıkarsınlarr
|
||
|
||
BENCEDE KENDİLERİNE EN DOGRU GELEN ,HAYATI ANLATAN ,TARTISAN BIR ALBUM OLMALI.. Katılıyorum.Onlara en doğru gelen şey olmalı...
|
||