|
||
| bence sadece cover olan bi albüm yapsınlar.. | ||
|
||
onların yaptığıı her albümden ayrı tat aldığım için önümüzdeki albümün de harika olacağını umuyorum katiliyorum ve yeni albumlerini biran once cikmasini umut ediyorum...
|
||
|
||
albüm kısa zamanda çıkacak deniliyor. ben heyecanla bekliyorum. bulursam çıktığı gün alırım. bulamazsam en geç 1 kaç hafta içinde alırım. morlarımız ne yapsa güzel yapar, ne de olsa..
|
||
|
||
yeni albümde Kerem Özyeğen'in de bir parça seslendirmesini istiyorum
|
||
|
||
| yeni albümde uzun ve güzel bir hidden track olursa çok güzel olur. bir de kerem özyeğen'in sololarını uzatmalılar, o muhteşemlikleri daha uzun dinleyebiliriz. | ||
|
||
| bencede hemen bir albüm çıkarsınlar ama bütün grup üyeleride şarkı söylesin bence daha güzel olur | ||
|
||
aslında hemen çıkarsınlar ama o zamanda çok gündemde ve sıkıcı olur ben sıkılmama asla da o ayrı) bence şimdi tam zamanı
|
||
|
||
| Bir sonraki albümü büyük bir merakla bekliyorum... Mor ve Ötesi öyle bir grup ki dinlediğiniz her şarkıda ve o şarkıyı her dinleyişinizde yeni, başka bir anlam çıkarabiliyorsunuz... İşte bu yüzden seviyorum onları dinlemeyi ve bu yüzden acaba yine nasıl mükemmel parçalar yapıp bizi düşündürecekler diye bekliyorum...
|
||
|
||
| Haydi *başıbozuk* ! ((: | ||
|
||
Billboard dergisinde okudum yeni albümün isminin başıbozuk olduğunu...Albümde Deli Dahil Eurovision için yapılan şarkılar ve remiksleri olcakmış..ama bunlardan başka neler göreceğiz bilemem.merakla bekliyorum
|
||
|
||
eeeeeeeee bekliyoruz hadi çıksın artıkkkkkkkkkk
|
||
|
||
kaç yıldır bekliyoruz çık da ya beyler bayanlar bu mor ve ötesini biz ne zaman tv de göreceğiz tv lerde görmeyi özledik ne zaman tv yi açsam kıro kıro sanatçılar var
|
||
|
||
kaç yıldır bekliyoruz çık da ya beyler bayanlar bu mor ve ötesini biz ne zaman tv de göreceğiz tv lerde görmeyi özledik ne zaman tv yi açsam kıro kıro sanatçılar varçok haklı bide mor ve ötesi albüm yapsında ne tür yaparsa yapsın yani
|
||