mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: mor ve ötesi nin bir sonraki albümü?

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9

elifburcu 02.08.2007 17:52:42
BEN HEMEN ÇIKARMALARINI İSTERİM YORUMLARI O KADAR GÜZEL Kİİ YANİİ BIKMADAN DİNLEYEBİLİYORUZ HEMEN ÇIKARSINLARR Smiley
bencede ;yorumları çok güzel ve bıkmadan dinleyebiliyoruz eminim onlar yine en güzeli başaracaklar bir an önce çıkarsınlar zaten ,dayanamıyoruz artık!!!

sipariş 02.08.2007 18:06:37
Hemen çıkarmalarından yana değilim açıkçası.. Üzerinde uzuun süre çalışılmış bir albüm her zaman daha iyidir.Düşünmenin kafa yormanın sınırı yoktur,ne kadar düşünülürse o kadar yeni ve sıradışı fikirler çıkabilir.Nasıl olsa şarkılarından sıkılmıyoruz rahat rahat çalışarak ve konserileri de sıklaştırarak bir albüm çıkarabileceklerine inanıyorum Smiley Büyük Düşler de kolay kolay sindirilecek bir albüm değil zaten ki hala şarkıların gerçek anlamlarını çıkaramayanlar var..Onlar da biraz daha çalışmış olurlar bu arada Smiley

caansuu 02.08.2007 18:21:27
kendilerini ne zaman tam olarak hazır hissederlerse bence o zaman albüm yapmaya başlamalılar

İrem_94 26.08.2007 13:42:34
Bildiğim kadarıyla Ege Turnesi'nden döndükleri zaman yeni albüm çalışmalarına başlayacaklarmış.Ama tam olarak emin değilim. =)

ZooPuSs 26.08.2007 14:01:15
bence de en doğrusu kendilerini en hazır hissettkleri zaman yapmaları.bir an önce yeni şarkıların dilime pelesenk olmasını istiyorumm=)

Birgül 26.08.2007 14:07:18
kendilerini ne zaman tam olarak hazır hissederlerse bence o zaman albüm yapmaya başlamalılar
bence de içlerine sinmiş bir albüm olmalı.zaten seneye gelir kesin. Wink

m.yiğit 26.08.2007 14:08:59
hemen çıkmasın bence...büyük düşler'i iyice bir sindirelim Smiley belki dinledikçe daha mor anlamlar çıkar Roll Eyes
biraz daha geçsin...özleyelim yeni albümü, heyecanlanalım Roll Eyes zaten onlara "şöyle olsa daha iyi" demeye gerek yok Cheesy ne yapsalar başım üstüne Kiss zamanı gelince de gidip alalım yeni albümü  Wink  Grin

bir de morlarda bir 3 ve 2 yıl durumu var 2006 3 yıl daha 2009'da gelir albüm  Grin

cansu0002 26.08.2007 14:44:40
EN ERKEN ZAMANDA ÇIKARIRLARSA ÇOK MUTLU OLURUZ!
 HER ALBÜMÜ AYRI BİR TAT VERİYOR İNSANA VE BÜTÜN ALBÜMLERİNDE DEĞİŞİK BİR ANLATIM VAR ,SOYUTLUK VAR
BAKALIM YENİ ALBÜMLERİNDE NASIL BİR SÜRPRİZ OLACAK...
EVRENSEL Bİ TEMAYA HAKİM OLACAKLARINI SANIYORUM,YAŞANAN O KADAR ŞEYDEN SONRA
(İNG. ŞARKIYA HAYIR )

HAysheRUN54 09.09.2007 19:34:48
bence büyük düşleri daha sindiremedik. onu iyice hazmettikten sonra yeni bir albüm gelse iyi olur. m.yiğit'inde dediği gibi daha mor anlamlar çıkaralım. mvöyle el ele!!! Tongue

PurpLeDreaMz 11.09.2007 22:21:06
Mor ve Ötesi' nin yaptığı çalışmaları beğenmememiz gibi bir şeyin söz konusu olacağını sanmıyorum. Onlar büyük emeklerle hazırladıkları 5 albümle zaten iyi işler yaptıklarını kanıtladılar. Onun için ben de albümün güzel olup olmayacağı ile değil çıkış zamanı ile ilgileniyor olacağım Smiley

rock_zeynap 19.09.2007 16:46:03
BENCE DÜNYANIN SORUNLARINI 4-5 ŞARKIDA TOPLAYACAKLARI BİR ALBÜM OLSUN(GERÇİ DÜNYANIN SORUNLARINI 4 5 ŞARKIDA  ANLATMAK ZOR AMA)

rumeysa 19.09.2007 17:01:12
bugüne kadarki albümlerinde gösterdikleri basarinin aynisini bekliyorum...zaten öyle yaparlarsa süper bir albüm olur..Wink

bence de içlerine sinmiş bir albüm olmalı.zaten seneye gelir kesin. Wink

bunada kesinlikle katiliyorum.. önce kendilerini hazir hissetsinler ondan sonra albümü cikarsinlar..

19.09.2007 18:17:54
Ne zaman kendilerince güzel ve doğru bir albüm çıkarmak istiyorlarsa o zaman çıkarsınlar.Dinleyici baskısıyla album yapmalarını istemiyorum ben ,şahsım adına...

nagihan 24.09.2007 17:59:19
umarım yeni album gül kendine tadında bişey olur..

puppet 28.09.2007 15:24:41
bence de kendilerini hazır hissettikleri zamanda çıkarsınlar ama tabi gönlümden geçen bir an önce yeni şarkılarını dinleyip ne anlatmak istediklerini çözüp şarkıların dilime dolanmasını istediğimdir..karışık bi cümle oldu ama anlatabildim sanırım:) büyük düşler çok güzel bi albümdü tabi ama dünya yalan söylüyor'un yeri bende bi başka..o tarz bişeyler olmasını isterim...ama sabırsızlıkla bekliyorum yeni albümü...

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9