|
||
| aslında çok sabırsız bir insan olarak en yakın zamanda çıkarmalarını isterim yeni albümü ama kendilerini ne zaman hazır hissederlerse o zaman çıkarmaları daha mantıklı bence de... | ||
|
||
| evet çıkarmalılar zamanını onlar bilir tabi ama umarım uzun sürmez | ||
|
||
| onlara da hak vermek lazım konserler falan biraz dinlenmeleri gerektiğini düşünüyorum.. 2 yıl gibi uzunn bir süre sonra çıkartabilirler bence..
|
||
|
||
| mvö albümleri genelde 2 sene arayla çıkar hep... geçen albüm 2006'da çıktığına göre 2008 için umutluyum ben (: ama dediğiniz gibi kendilerini hazır hissettiklerinde, şarkılar içlerine sindiği zaman çıkarsınlar her zamanki gibi... acele etmeye gerek yok bence... | ||
|
||
| onlar her zaman en iyisini yapar ama bir an önce çıksa şu yeni albümm yaaa ne güzel olur | ||
|
||
| inşallah 2008 de çıkar. tabii onlar en iyisini bilir | ||
|
||
| Bence yeni albüm daha açık anlatımlardan oluşacak ve artık çözümlerden bahsedilecek diye düşünüyorum...hani şu kördüğüm varya onu biraz daha çözmeye yönelik olacaktır. biz diğer ülkelere göre daha kapalı bir toplumuz her ne kadar sıcak kanlı görünsekte bence artık öyle değiliz ,çünki günümüz toplumuna baktığımızda hayat mücadelesi başlığında yok ettiğimiz bir duygu var .bu duygu artık dert anlamına gelmiş bizim için bence mor ve ötesi bunu anlatacak .işleri çok zor ama bu antitezi birileri anlayacak çünki açık anlatımları ön plana çıkartacaklar diye düşünüyorum ve bekliyorum ...
|
||
|
||
| tabiki bir an önce çıkmasını isterizz.. | ||
|
||
yeni albümü yeni şarkıları heyecanla sabırszlıkla bekliorm..ezberliceğim günlerce söyliceğim her an dinleyeceim bi sürü şarkı yapıcaklar onlar daha bnce.. çk zamanları var en iisini umarm da kısa zamanda yaparlarr
|
||
|
||
evet bnde merak ediyom
|
||
|
||
2006 da çıktı albüm dur yahu ![]() Green Day 3 senedir çıkarmıyor çıkardın mıda bomba çıkarıyor.. Mor ve ötesi nisana doğru single çıkarsa bari
|
||
|
||
| 2008'de çıkacağı kesindir artık. eurovision şarkısının da içinde bulunduğu bir albüm yarışmadan hemen sonra çıkar. | ||
|
||
| gönül ister bian önce çıksın bizde doya doya dinliyelim yeni eserlerini ama içlerine sinsin bize en iyisini sunmayı amaçlıyorlar onlar hazır olduğunda çıkarıcaklar bizede alıp dinlemek düşücek | ||
|
||
2008 yılında çıkarcakları kesin de nasıl olur artık beklicez valla şu şu tarihde çıkcak diyorlar o tarih geliyor proje yok...2009'a taşarsa şaşmam (bkz.'ayıp olmaz mı?)içeriğine gelince...savundukları ya da tepki gösterdikleri ne varsa bu albümde gene olacaktır da... |
||
|
||
| 2008 yazına kadar elimizde olur sanırım yaa | ||