|
||
2008 yazına kadar elimizde olur sanırım yaa Umarım...Bana 2008 sonbaharına kayacak gibi geliyor
|
||
|
||
| aslında eurovision şarkısıyla birlikte haziran ya da temmuz gibi gelebilir. | ||
|
||
| Eurovision olmasa daha erken olurdu belki ama şimdi bi fikrim yok.. | ||
|
||
2008 yılında çıkarcakları kesin de nasıl olur artık beklicez valla şu şu tarihde çıkcak diyorlar o tarih geliyor proje yok...2009'a taşarsa şaşmam (bkz.'ayıp olmaz mı?)içeriğine gelince...savundukları ya da tepki gösterdikleri ne varsa bu albümde gene olacaktır da... o proje yani ayıp olmazmı mor ve ötesinin istemeden ertelediği bir şeydi.yönetmenin rahatsızlığından dolayı. |
||
|
||
| eurovision şarkısı kesin yeni albümün içinde olacak galiba eurovisiondan sonra gelir yeni albüm. | ||
|
||
5 ocak konserinde yaptıgımız söyleşide morlarla 2008 yılında yeni albüm yok dediler harun abiye sordum kerem abiye sordum yok dediler albüm ama güzel bir single yapabiliriz dediler. ve eurovision şarkılarına doyacaksınız dediler.
|
||
|
||
Hadi ya! çok sevindim yani single geliyo mu 2008'e
|
||
|
||
| sadece bekliycem en dogru ve en guzel albumleri olucagından eminim tartısılmaz super olur bnce:D | ||
|
||
| OF YA BİR AN ÖNCE ÇIKSIN ŞU ALBÜMDE ALALIM..NASIL BEKLEYECEĞİZ... | ||
|
||
5 ocak konserinde yaptıgımız söyleşide morlarla 2008 yılında yeni albüm yok dediler harun abiye sordum kerem abiye sordum yok dediler albüm ama güzel bir single yapabiliriz dediler. hadi ya.ben bu yıl bekliyordum.neyse onlar ne zaman kendilerini hazır hissederlerse o zaman albüm çıkarsınlar.muhteşem bir albüm olacağını biliyorum. ve eurovision şarkılarına doyacaksınız dediler.
|
||
|
||
5 ocak konserinde yaptıgımız söyleşide morlarla 2008 yılında yeni albüm yok dediler harun abiye sordum kerem abiye sordum yok dediler albüm ama güzel bir single yapabiliriz dediler. bende sorduğumda biraz gecikecek demişlerdi ama tarih vermemişlerdi.
ve eurovision şarkılarına doyacaksınız dediler. |
||
|
||
5 ocak konserinde yaptıgımız söyleşide morlarla 2008 yılında yeni albüm yok dediler harun abiye sordum kerem abiye sordum yok dediler albüm ama güzel bir single yapabiliriz dediler. bende sorduğumda biraz gecikecek demişlerdi ama tarih vermemişlerdi. ve eurovision şarkılarına doyacaksınız dediler.single cıkcak gibi bişey dedi bize ker.öz. mayıs ta ise geriye kalan 2 örövizyon şarkısını göreceğiz.
|
||
|
||
| albümleri 2008in yarısında çıkacak içinde DELİ de bulunacak | ||
|
||
| ben 2006 da resmi siteden mesaj atmıştım 2008 de gelcek dediler. ama daha bilmiyorum
|
||
|
||
| bence eurovisionu bu yılın olayı olarak görmesinler ve sessizce yine mvofanlarının ve kendilerinin iradesinde olan müzik kariyerlerine devam etsinler yani yaz aylarında 4-5 şarkılık bi alübm fena olmaz..bu yıl hem biz sıkılmayız hem de onlar yeni bişiler üretmiş olur. dimi?
|
||