|
||
| bence hemen çıkarmasınlar çünkü zaten önlerinde bir turne var,ondan sonra da eurovision... yaz aylarında dinlensinler,eurovisionun ve turnelerinin yorgunluğunu gidersinler,bazı parçalar çalışsınlar,eylül-ekim gibi çıkarsınlar,en uygunu bu diye düşündüm | ||
|
||
| Şirket,Deli tarzında, harektli şarkı olmasını isterim..Hayattan gerçek,veya hikayeden alınmış olursa daha etkiliyici olabilir. | ||
|
||
büyük bi merakla bekliyorum kesin yine süper olcak
|
||
|
||
| en azından 2009 un mayıs aylarına doğru bir albüm bekliyorum.en azından ümit ediyorum.şu ana kadar yaptıkları tüm bestelerin hayranıyım ve onlar gibi muhteşem besteleri sabırsızlıkla bekliyorum. çok kişisel bir yazı oldu ama eminim birçok mvö hayranı benimle aynı fikirde.
|
||
|
||
| aslında eurovisiondan bir ay sonra falan bir albüm gelmiş olsaydı bayağı bi ses getirirdi ama biraz dinlenmeleri daha iyi olur bizim acelemiz yok bekleriz
|
||
|
||
| bu sene bir kaset çıkartmayı düşünüyorlarmış zaten DELİ'yi de içine alan bir kaset eurovision için sundukları şarkıları da koyacaklarmış içine. | ||
|
||
Zaten albüm çalışmaları vardı..Neyse albüm olsun da
|
||
|
||
| büyük ihtimal mayısta açıklanacak olan diğer 2 şarkı da içinde bulunacak bu albümün. | ||
|
||
| albüm çıkış yılları... 1996 +3 1999 +2 2001 +3 2004 +2 2006 bu istatistiği morlar devam ettirirse albüm 2009'da gelicek demektir.mayıs ayında belki bir eurovision single çıkabilir... |
||
|
||
| eurovision single çıksın hem albüm için rahatlamış olurlar belki | ||
|
||
| haziran da çıkacakmış hem deli'nin hemde diğer duymadığımız iki elenen şarkınında olduğu bir albüm.. | ||
|
||
| hazırsa hemen koymaları gerekirdi,elemelerden geçildiğine göre diğer 2 şarkı da hazır demektir.bu etik değil.neyi sevdikleri konusunda bizi gerçekten düşündürüyorlar | ||
|
||
| eğer kendi tarzlarını ortaya koyacaklarsa yılda12 albüm çıkarsınlar | ||
|
||
eğer kendi tarzlarını ortaya koyacaklarsa yılda12 albüm çıkarsınlar .......................
|
||
|
||
hemen şimdi
|
||