|
||
| hatrla sevgili..(ama bu aralar izleyemiyorum 60 lı ve 70 li yılları başarılı bir şekilde anlatan bir dizi..) | ||
|
||
| çemberimde gül oya gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biriydi yahu, unutulmaz birşeydi o onun gibisi yapılmadı, yapılması da zor gibi.hayatım boyunca tamamını seyrettiğim tek dizi. | ||
|
||
| Tek Türkiye Supernatural |
||
|
||
hiçbirini...
|
||
|
||
dizi izlemiyorumm belki güzel diziler vardır ama sevmiyorum
|
||
|
||
| çemberimde gül oya ve hatırla sevgili en sevdiğim dizilerdiii | ||
|
||
| kavak yeleri eğlenceli rahatlatıcı umutlandırıcı bi dizi bence ama son bölümleri hoşuma gitmedi kim kiminle nerde nasıl belli değil |
||
|
||
| yaprak dökümü kavak yelleri dudaktan kalbe hatırla sevgili |
||
|
||
| hiç birini takip etmem ama ''elveda rumeli'' güzeldir.hem eğlenceli hem eğitici hem de tarihi bulgulara dokunan bir dizi olduğu için severim yani
|
||
|
||
yaprak dökümü ve kavak yelleri
|
||
|
||
CHUCK gecen gün izledim çok eğlenceli bir dizi .. Ertesi gün "bi daha izleyim" dedim oldu. Birde tv 8 'de ELİSA adlı dizi var çok güzel italya'da geçen bir aşk hikayesinden.2.sezonunu bekliyorum
|
||
|
||
| tek izlediğim dizi elveda rumeli oda tarihi çok güzel bir şekilde anlattı için | ||
|
||
| Kvak Yellerini sevmiyorum oyuncuları çok yapmacık...özellikle pelin karahan...bunların iinde çemberimde gül oyayı tek geçerim.Hatırla Sevgilide son günlerde süper oldu...Bide Kırık Kanatların olmasını siterdim seçeneklerde... | ||
|
||
avrupa yakası cok güzel zaten aglanacak durumdayız ülke olarak bari onu izleyip güleyim biraz diyorum
|
||
|
||
| prison break pushing daisies
|
||