|
||
şimdi favorilerime birisi daha eklendi pushing daisies ![]() 1.pushing daisies ![]() 2.çemberimde gül oya(keşke bitmeseydi ) ![]() 3.avrupa yakası
|
||
|
||
avrupa yakası ve hatırla sevgili... sılayı kimse seyretmiyormuş yaa
|
||
|
||
| adı yok ama kesinlikle elveda rumeli ! komediyi ve dramı tarihi bilgiler eşliğinde birleştiriyor. gerek oyuncular, gerek mekan, izlenilmeye hayli değer. onun dışında bize, anlatılmayan tarihimizi anlatan hatırla sevgili de favorilerimdendir
|
||
|
||
dudaktan kalbe de varrr ![]() Türkçe karakter kullanıyoruz. |
||
|
||
| avrupa yakası hatırla sevgili ve tabikide elveda rumeli özellikle hatırla sevgili 60-70 li yılları çok güzel anlatıyor | ||
|
||
| Yaprak dökümü, Hatırla sevgili, Genco... Bunların dışında bir de PUSHING DAISES... ![]() Kırık kanatların devam etmesini çok ama çok isterdimm...
|
||
|
||
çemberimde gül oya'nın devam etmesini isterdim bide kaybolan yılların şuan izlediğim dizi yaprak dökümü
|
||
|
||
Yaprak dökümü, Hatırla sevgili, Genco... Bunların dışında bir de PUSHING DAISES... ![]() Kırık kanatların devam etmesini çok ama çok isterdimm... kırık kanatları sevdiğine sevndim muhteşem bi diziydi zaten oyuncu kadrosunda başrol 4 kişiydi çok iyi oyuncular vardı... ama bitti
|
||
|
||
Supernatural Biraz geç kaldım sanırım ama ben de
|
||
|
||
tnt sağolsun lostu izliyorum
|
||
|
||
| şu an lost ve hatırla sevgili ... ama çemberimde gül oya vardı . gerçekten çok güzel bir diziydi | ||
|
||
| LOST HATIRLA SEVGİLİ yaprak dökümü... |
||
|
||
married with children... benim için hiç eskimeyen bir dizi hala izlerim.. ![]() LOST!.. hollyoaks.. king of quens.. yaprak dökümü.. .....
|
||
|
||
| izlediğim tek dizi olan Hatırla Sevgili | ||
|
||
Yaprak dökümü, Hatırla sevgili, Genco... Bunların dışında bir de PUSHING DAISES... ![]() Kırık kanatların devam etmesini çok ama çok isterdimm... kırık kanatları sevdiğine sevndim muhteşem bi diziydi zaten oyuncu kadrosunda başrol 4 kişiydi çok iyi oyuncular vardı... ama bittiTeşekkür ederim. Evet oyuncuları,senaryosu,herşeyiyle süper bir diziydi... Son bölümlerini izleyememenin verdiği üzüntü zaten bende büyük.. E birde dizinin bitmiş olması çok kötü tabii.. Öyle bir dizi...,daha devam etmeliydi... Arkadaşımla 120'ye gittik.Cansel Elçin yine aynı rolde üniformasıylaydı Özge Özberkte vardı filmde ![]() Bir ara kendimi Kırık Kanatları izliyormuş gibi hissettim.. Çok güzel diziydi ama maalesef bitti...
|
||