|
||
Valla hep kaliteli diziler var.Yaprak Dökümü çok hoşuma gidiyor.Sabahları onun için erken kalkıp tekrarlarını seyrediyorum. (: Yaprak Dökümü.. (: katılıyorum tüm ev halkı birlikte kalkıp izliyoruz |
||
|
||
| tarihsel açıdan bir film çekmek zordur..geçmişi anlatmak ve o dönemin kıyafetleri eşyaları yapım açısından yorucu olabilir ve bence bu açıdan hatırla sevgili çok başarılı bir dizi..ben beğenerek izliyorum ....! ve o dönemi yaşamadığım için öğreniyorum bazı şeyleri ve dizinin objektif yazılıyor olması çok güzel..dönemlerde kim hakısz olmuşsa dizi ondan yana...bu çok güzel..! |
||
|
||
Ayıptır söylemesi televizyonda dizi izlemiyorum Prison Break i cdlerden izliyorum arasıra da Heroes i cdlerden.. Diğerleri..
|
||
|
||
| Kavak Yelleri tv de izlediğim iki diziden biri bir de son tercih diye bir dizi var onu izliyorum ikiside günümüz gençlerinin sorunlarını anlatan kaliteki iki dizi diye düşünüyorum. | ||
|
||
| kavak yelleri ve yalancı tarim ama yalancı yarim artık kalktığı için tek kavaka yelleri. | ||
|
||
| tabili çemberimde gül oya kavak yelleride güzel ama |
||
|
||
| AVRUPA YAKASI favorimdir.Hiç bir diziye değişmem...BURHAN ALTINTOP ailemizin bir üyesi gibi oldu artık:))...ANAAAM:D bu diziye bayılıyorum... |
||
|
||
Ayıptır söylemesi televizyonda dizi izlemiyorum bende hiç dizi izlemem ama hatırla sevgili güzel bir dizi Prison Break i cdlerden izliyorum arasıra da Heroes i cdlerden.. Diğerleri..
|
||
|
||
avrupa yakası harika bir dizi.diğer dizilere bakıp ağlamaktansa avrupa yakası'na bakar gülerim.
|
||
|
||
cemberimde gul oya beni bugune kadar etkileyen tek dizidir.ilk defa bir diziye bu kadar baglanmıstım.12 eylulun insanların hayatlarındaki etkisini cok guzel anlattıgını dusunuyorum.cagan ırmak'tan da bu beklenirdi zaten..
|
||
|
||
| Kavak Yelleri Bence Belkide Lise Yılları Nı Anlattığı İçindir...Ama Acayip Güzel Bir dizi.. | ||
|
||
hatırla sevgili güzel gerçekten. birde kavak yelleri var tabi dağhan için izliyorum sırf yaa bayılıyorum adamın oyunculuguna
|
||
|
||
| "hatırla sevgili, o mesut geceyi çamların altında verdiğin buseyi..." favorim artı bir de "avrupa yakası" yabancıları yazmıyorum ama |
||
|
||
| ben kavak yellerini oyladım...belki genç olduğumdandır o dizide kendimden çok şey buluyorum... | ||
|
||
| çemberimde gül oya yı acayip seviyorum | ||