|
||
avrupa yakası , hatırla sevgili ordan ayrı olarak düğün şarkıcısı
|
||
|
||
| hatırla sevgiliyi seven arkadaşlar üzülmeyin yeni sezonda ayrı bir isimle devamı geliyor bu sefer başka bir dönem anlatılacak | ||
|
||
| yaprak dökümü |
||
|
||
ben seçeneklerden avrupa yakası'nı seviyorum.bi de seçeneklerde olmayan çok sevdiğim bi dizi var:benim annem bir melek...acayip komik, gülmek isteyenlere duyrulue
|
||
|
||
Avrupa yakası ve onunla ne yazık ki aynı zamanlarda olduğu için ikisinden birini izlemek zorunda olduğum diğer dizi de Yaprak Dökümü... ![]() (cümleye bak be!)
|
||
|
||
tabikide avrupa yakası bide kavak yelleri
|
||
|
||
hatırla sevgiliyi seven arkadaşlar üzülmeyin yeni sezonda ayrı bir isimle devamı geliyor bu sefer başka bir dönem anlatılacak gerçekten mi çok sevindim
|
||
|
||
| baba ocağı son ağa küçük kadınlar işte benim dizilerim
|
||
|
||
hatırla sevgiliyi seven arkadaşlar üzülmeyin yeni sezonda ayrı bir isimle devamı geliyor bu sefer başka bir dönem anlatılacak gerçekten mi çok sevindim ![]() sevindim teşekkürler
|
||
|
||
Avrupa Yakasııııı
|
||
|
||
hatırla sevgiliyi seven arkadaşlar üzülmeyin yeni sezonda ayrı bir isimle devamı geliyor bu sefer başka bir dönem anlatılacak gerçekten mi çok sevindim ![]() sevindim teşekkürler ![]() haberlerde duymuştumda çok yakında 12 eylül sonrası için aynı ekip başka bir isimle diziye devam ediceklermiş
|
||
|
||
Avrupa yakası
|
||
|
||
| Yaprak dökümü ve Avrupa yakası | ||