|
||
| ABD'li bilim adamları, atmosferin dışına yerleştirilecek dev aynalar yardımıyla güneş ışınlarını yeniden uzaya yansıtmayı tartışıyor. Dünyadan yansıyan güneş ışınlarının yüzde 1 oranında engellenmesi bile, küresel ısınmanın önüne geçilmesi bakımından büyük öneme sahip. sürekli araştırıyorum arkadaşlar. bu konuda en gerçekçi olabilecek çözüm bu bence. |
||
|
||
aslında düşündüğünde diğer çözümlere göre daha mantıklı geliyor gibi
|
||
|
||
| Aynalar Sayesinde Dünya'mız Kurtulacak Çok Güzel Fikir Bence... | ||
|
||
| evet ya bayagi iyi bi fikirmis. eger dünyamiz aynalar sayesinde kurtulucaksa ne güzel. | ||
|
||
| olabilecek gibi duruyor | ||
|
||
| Ben tam olarak çözemedim bu durumu, atmosferin dışına nasıl yerleştirlecek ki onlar. (ciddiyim, gerçekten çözemedim.) | ||
|
||
gerçekten iyi bir çözüm.umarım lafta kalmaz bunlar.bunları düşündüklerine göre nasıl yerleştireceklerini de düşünmüşlerdir.
|
||
|
||
| çocukların kurdugu hayallere benziyor. bana hiç mantıklı gelmedi ama neyse. | ||
|
||
| ama dezavantajlarıda varmı onuda bi ögrenmek gerek neden olmasın ama yavaş yavaş bunu uygulayıp ne kadar yararlı olup olmadıgını görmemiz lazım . | ||
|
||
| ya tamam hani YAPILABİLİRSE güzel olur ama biraz imkansız gibi geldi sanki bana... | ||
|
||
| zor is be... | ||
|
||
mantıklı ama uygulamaya gececegını pek zannetmıoyrum:(
|
||
|
||
| bu yönteme kaldıysa dünya işimiz zor.problemi içerde çözseler daha iyi olmaz mı? |
||
|
||
mantıklı ama uygulamaya gececegını pek zannetmıoyrum:( bu isler o kadar kolay mi ? diosunn !! ![]()
|
||
|
||
aynalar kurtarıcaksa bizi herkes elşne alsın bi ayna gezsin bi dünya ...
|
||