|
||
| Bence yapabileceklerine inanıyorlarsa hemen yapsınlar da zavallı canlılar da bu dertten kurtulsun... | ||
|
||
| düz mantıkla bakınca olabilecek gibi duruyor ama madem bununla çözülebiliyordu insanlar niçin binbir türlü çözümler bulmaya çalışıyor diye düşünmeden edemiyor insan. | ||
|
||
| olabilir ama birde şöyle düşünmek gerek atmosferin dışına koyacak kadar dev bir ayna üretseler bile uzay koşullarında yerleştirilmesi çok zor olur.hem bu tür bir çalışmanın gerçekleşmesi yıllar sürebilir kesin bir yorum yapmak güç doğrusu... | ||
|
||
çok uçuk bir fikir ama yaa
|
||
|
||
| Bu aynaların yerleştirilmesi çok zor gibi geldi bana. Hem bunun dezavantajlarını da düşünmek gerek. Bana kalırsa gerçekleştirilemeycek bir proje. | ||
|
||
| 5 yaşındaki bir çocuğun bile aklına gelebilecek bir fikir,,, nasıl yerleştirceklermiş uzaya aynaları? | ||
|
||
süperman yerleştirir artık. dünya da kurtulur
|
||
|
||
akıllıca ama zor
|
||
|
||
| saat 20-00 da yani az sonra bütün dünya da elektrikli cihazlar kapatılacakmış.küresel ısınmayla mücadele ! | ||
|
||
| Ben öyle birşey duymadım.Ama ayna fikri bana ilginç geldi umarım gerçeklik payı vardır ve olur.. | ||
|
||
Ben tam olarak çözemedim bu durumu, atmosferin dışına nasıl yerleştirlecek ki onlar. (ciddiyim, gerçekten çözemedim.) Bu soru benimde aklima geldi. Ama aynalar sayesinde küresel isinma duracaksa cok güzel birsey bu.
|
||
|
||
| bize zarar veren ve dünyanın ısınmasını sağlayan faktör sadece güneş ışınları değil ki.. büyük ölçüde sera gazlarından (karbondioksit,karbonmonoksit vs..) kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla.yani çözüm bence aynalar değil... | ||
|
||
bu yönteme kaldıysa dünya işimiz zor.problemi içerde çözseler daha iyi olmaz mı? yani katılıyorum.küresel ısınmaya neden olan etkenleri çözmeye çalışsak daha iyi olmaz mı?tabi bilim adamlarının elinden de ancak bu kadarı geliyor bu KÜRESEL dünyada... |
||
|
||
| Ah!canım...Bunu akıl eden yapsında gidip öpelim elinden.. | ||
|
||
| Hadi hayırlısı..umarım yaparlar..iyi olur çok iyi. | ||