|
||
| Evet Arkadaşlar Hadi Görelim Oylarınızı... | ||
|
||
| ben çok keyifle izliyorum bu diziyi.bence tv deki onca kirliliğin içinden sıyrılıp çıkan ender yapımlardan bir tanesi.oyuncu konusunda da bir ayrım yapamıyorm açıkcası.sonuçta o dizide ege aydan gibi yılların oyuncusu da var daha ilk kez izlediğim yeni genç oyuncularda.o yüzden bir ayrım yapmak pek doğru olmaz.hepsi birbirinden başarılı diyelim en iyisi:) | ||
|
||
| genelde oyuncuların hepsi iyi oynuyor. ama bence efe daha iyi çünkü esprileri ile diziye renk katıyor |
||
|
||
| hepsi iyi ama ben aslı'nın ablasını daha bir oturmuş oyuncu olarak görüyorum ama efe de iyi bence.. | ||
|
||
| komik oldugu icin efe. | ||
|
||
| efe....zaten oyuncunun aileside oyuncu...dedesi altan erbulak olunca torunun böyle olması çok normal...! | ||
|
||
| kendine verilen rolü üstüne çok iyi uydurmayı bilen biri olduğu için dağhan külegeç yani efe en iyi oyuncu.. | ||
|
||
| Bence hepsi kendilerine verilen rol'ü gerçekmiş gibi bize inandırmayı başarıyor.Mesela Mine çoğu kimse sevmiyoki bu onun rolünü çok iyi yaptığını gösterir.Diğerleri içinde geçerli. (: |
||
|
||
| efe bence..harika komik biri... | ||
|
||
| en iyi oyuncusu kim diye somuşsunuz gerçek isimlerini kullansaydınız ya en iyi karakter mi? acaba öyleyse efe)yani dağhan | ||
|
||
ben efe dicem rolünü çok iyi oynuyor ve beni çok eglendiriyor komik geliyor yani bana
|
||
|
||
efe diyorum çünkü çok samimi ve içten oynuyo yada ona komedi yakışıyor vede gerçekten çok güzel oynuyor ... aslı rolünde arkadaşımızında hakkını yememek lazım oda güzel oynuyor ..
|
||
|
||
| EFE dir bence...hem komik hem de doğal olduğu için | ||
|
||
| efeyi diğer diziler de de izliyodum zaten...ya çocuk çok tatlı yaaaa...rolünü gayet güzel yapıyo her role de yakışıyor... | ||
|
||
| vala severek izliyorum o diziyi bazı mantık hataları olsada baya iyi ben daghanı seviyorum rolünü cidden harika yapıyor |
||