|
||
yha arkadaşlar tamam, dağhan külegeç mükemmel bi oyuncu ama, ege aydan'la da kıyaslamayalım yhaaa
|
||
|
||
bende doktor var ya onu beğeniyom
|
||
|
||
bende doktor var ya onu beğeniyom ![]() aynen koray cikti doktor geldi..
|
||
|
||
bende doktor var ya onu beğeniyom ![]() aynen koray cikti doktor geldi.. ![]()
|
||
|
||
büyük bir fikir değişikliği yaşadım bence en iyi oyuncu minibüsçü ![]() |
||
|
||
büyük bir fikir değişikliği yaşadım şu.. kızı yiyecekmiş gibi bakan ,sonra da iyi adam sıfatına bürünen kurt mu bence en iyi oyuncu minibüsçü ![]() ..
|
||
|
||
büyük bir fikir değişikliği yaşadım şu.. kızı yiyecekmiş gibi bakan ,sonra da iyi adam sıfatına bürünen kurt mu bence en iyi oyuncu minibüsçü ![]() ..ne kurtu ya aa. bi bıyık bozmuş olayı ama iyi adam baksana kimse yapmaz öyle yardımı. |
||
|
||
efe bence bide o doktor var yaa
|
||
|
||
insan filme baktığında gülmeli bence zaten hayatta bir sürü sıkıntılarımız var o zaman tv ye bakarken bari eğlenelim bencede efe...
|
||
|
||
| aslında hepsi çok iyi ama efe bi başka yani çok matrak ya | ||
|
||
| hepsi kabak tadı veriyo:D ...................... kabak yellerii... saçma sapan bişey o onu seviyor sonra yok ben seni sevmedim onu sevdim falan derken yamuk ağızlı biri var o geliyor .. sonra işte tek dertleri kim o parlak cocuu kapacak ..beni seç beni seç derken .öle sürüp gidiyor bi bas dönmesi bi abondone bi göz kararması bi sarhosluk .. | ||
|
||
| kesinlikle Dağhan Külegeç ( EFe ) | ||
|
||
| efe çok iyi oynuyoo ama gönül öğretmende fena sayılmaz |
||
|
||
ege aydan tabiki de ![]() sonra dağhan külegeç ama ben o doktoru beğeniyorum ayrı mesele aslının psikoluğu yaa öyle bir doktor dururken mıymıy denizle ne işin var ya
|
||
|
||
Efe yi çok seviyorum bende onun gibi yarım ağızla gülüyorum
|
||