|
||
| hepsi çok güzel oynuyor ama efe bir başka çok doğal yaa | ||
|
||
müdür siyar , bi insan bir gicik rolünü böyle mi gicik oynar , saka bir yanan bence en iyi oyuncusu efe
|
||
|
||
| tabiki kunefe:D | ||
|
||
| efe çok komik=) su da çok güzel kız ya |
||
|
||
| valla dizi beni baydı aşk dizisi olunca izlemez oldum ama en iyi oyuncu efe | ||
|
||
| efe hakikaten çok komik ve iyi bir oyuncu begeniyorum efeyi. | ||
|
||
tabiki kunefe:D bence de tabiki künefe
|
||
|
||
| Artık bana hiçbir oyuncusu komik gelmiyor.. Klasik bir konu ne kadar iyi canlandırılabilinir ki...! |
||
|
||
Artık bana hiçbir oyuncusu komik gelmiyor.. Klasik bir konu ne kadar iyi canlandırılabilinir ki...! Aynen klasik aşk hikayesine ve kıskançlıklara döndü dizi... |
||
|
||
Benim en sevdiğim dizi kavak yelleri.daha hiç bir bölümünü kaçırmadım büyük bir zevkle izliyorum...efe gerçekten çok komik aslı'yada bayılıyorum...aslında bunların hepsi bir bütün.herkesin sevdiği farklı.ama ben hepsini de çok seviyorum.hepsinin de bu dizide ayrı bir güzel yeri var.dediğim gibi benim için hepsi harika hepsinide çok sewiyorum.ama size katılıyorum efe çok komik
|
||
|
||
| dizi gerçekten başarılı geçenlerde uyarı aldı biraz azalttılar uyarı alan yerleri keşke hiç olmasa ya yinede hepsi birbirnden eğlenceli... | ||
|
||
| artık bıktım o diziden ama yine de dağhan külegec. | ||
|
||
| Efe almış başını gidiyor... | ||
|
||
ege aydan tabiki de arkadaşlar biraz cahillik yapıyor olabilirim ama ege aydan hangi karekteri canlandırıyor ![]() sonra dağhan külegeç ama ben o doktoru beğeniyorum ayrı mesele aslının psikoluğu yaa öyle bir doktor dururken mıymıy denizle ne işin var ya ![]()
|
||
|
||
efeyi yani dağhanı çok severim ben beşiktaşta gördüm geçen öyle muhabbet falan iyi,güzel
|
||