|
||
| Ben Sürekli kendmi Hüzünlü Özlem İçerisinde Bunalımda Ve Sürekli Yalnız Kalmak İsteyen Kimseyle konuşmayan Değişik bi Tip işte ... Ya Siz..? | ||
|
||
genel olarak bakarsak bunalımda dolaşırım hep hiç düzelmem sessiz ve içime kapanığımdır fazla insanla konuşmam muhatap olmam yalnız ve sessiz takılırım her insanın aksine yalnızlık bana mutluluk verir birde çok garip huylarım vardır benim ya deli derler bana hep hiç aldırmam ama doğru galiba bende biraz çatlaklık var
|
||
|
||
| kalabalık ortamlarda içi içine sığmayan ,sürekli gülen neşeli bir kız...kendi kabuğuma çekildiğimde romantik,hüzün bakışlı olarak görüyorum kendimi nedense.... | ||
|
||
| ben azıcık çılgın biraz içine kapanık bir o kadarda sosyal buluyorum kendimi.birde yetenekli,neşeli,azıcık piskopat,birazda gereğinden fazla çocuk ruhlu(sanki çok büyükmüşüm gibi) | ||
|
||
| soğuk oldumu sölüyolar ama değilim ya | ||
|
||
| yaaaa ben kendimi çok konuşkan ve neşeli bulurum.arkadaşlarımla zaman geçirmeyi severim ama bi okadar da yalnızlığı severim.ben de sürekli bi hüzün hali içindeyimdir:( | ||
|
||
| ben bazen çok şımarık gibi hisediyorum kendimi kimse beni sevmiyor gibi bazende aksine çok iyi herkes yanımdaymış gibi yalnızlıktan korkuyomuyum ne | ||
|
||
tam çok neşeliyken bile hüzün kaplayıveririr içimi, pek kalabalık yerleri sevmem, yalnızlık hoşuma gider; belki de bunalım bi tipim var; ama bazen de öyle neşelenirim ki kimse durduramaz, keyfime diyecek yoktur ama ne olursa olsun içimde kırılgan bi çocuk vardır hep ![]() ayarsız bi tipim ben ya
|
||
|
||
ben kendimi çok acaip cıvıl cıvıl buluyorum hep mutluyumdur en ufak bişeyden bile mutluluk duyarım yani mutsuzluk gibi bi sebebim yok hayat doluyum hedeflerim amaçlarım varr eğlenceliyim umursamaz deli dolu manyak biriyim iştee
|
||
|
||
| bana da arkadaşlar ''çok komiksin yaa...'' derler hep....milleti esprilerimle az güldürmedim hani:D....ama bu kadar neşenin arasına kendime güveni bir aşılayamadım yaa:( | ||
|
||
tam çok neşeliyken bile hüzün kaplayıveririr içimi, pek kalabalık yerleri sevmem, yalnızlık hoşuma gider; belki de bunalım bi tipim var; ama bazen de öyle neşelenirim ki kimse durduramaz, keyfime diyecek yoktur ama ne olursa olsun içimde kırılgan bi çocuk vardır hep ![]() ayarsız bi tipim ben ya ![]() ayni ben.
|
||
|
||
| .bi anım bi anıma uymaz.genelde tanımayanlar soğuk ve kendini beğenmiş biri olduğumu düşünüyolar.ama sonra tanışınca hiç öle biri değilmişsin sen diyorlar:)bende yalnız kalmayı çok seviyorum.tv yi açıp,elimede koca bi tabak cipsimi ve kolamı alınca benden mutlusu yok:) | ||
|
||
| ben çok neşeli insanlara karşı hoşgörülü olan vede çevreye insanlıga dogal afetlere savaşa nükleere karşı duyarlı bir insanım ayrıca mor ve ötesi dinleyen işte bu benim ve çevrem tarafımdan inanılmaz sevilen bir insanım bunuda söyliyeyim dedim. | ||
|
||
| bazen sinirli bazen mutluyumdur arkadaslarımın yanında sesizçevreyle fazla konusmayan | ||
|
||
| 15 ve 20-21 yaşlarındayasanız kendinizi yalnız hisstemeniz yalnız kalmak istemeniz gayet doğal sizin de bildiğiniz gibi sıradan ergenlik olayları. Bende kendimi bazen çok mutlu esprili bazen hüzünlü ve içine kapanık kendini müziğe veren ve birisiyim.Ancak bu tip durumlarda mutlaka birilerini bulup sohbet ederim kesinlikle öneriyorum.İnanılmaz bir rahatlık oluyo ve diğer gün daha mutlu oluyosunuz. Hayat gerçekten kısa arkadaşlar zevkini çıkarmaya bakın unutmayın ki hayatınız daki insanlar sizler için vardır.Yani sizleri üzüyolarsa ve kendinizi kötü hissetmenizi sağlıyosa bırakın gitsin KİMSE SİZDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR!
|
||