mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Kendimizi Nasıl Bir İnsan Olarak Görüyoruz?

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8

deborah 08.08.2007 21:15:17
ben çok neşeli insanlara karşı hoşgörülü olan vede çevreye insanlıga dogal afetlere savaşa nükleere karşı duyarlı bir insanım ayrıca mor ve ötesi dinleyen işte bu benim ve çevrem tarafımdan inanılmaz sevilen bir insanım bunuda söyliyeyim dedim.
bende insanlar tarafından çok seviliyorum ama ben kimseyi sevemiyorum ya Undecided..yani çok zor arkadaş seçiyorum...galiba sonraları üzülmemek için.

TorTu 09.08.2007 16:58:25
çelişkili bir düzlemde duygularıyla ortada bir geyik terapisti Grin

büşra deniz akıncı 09.08.2007 17:09:43
ilk defa girdiğim ortamlarda ve beni uzaktan tanıyanlar tarafından çok soğuk olarak tabir edilirim ama beni tanıdıktan sonra ne kadar deli ve sosyal olduğumu yani ne kadar yanıldıklarını anlarlar..çok arkadaş canlısıyımdır en gıcık olduğum tipleri bile beni en yakın dostları olarak görebilecekleri kadar kendime bağlıyorum ister istemez..ayrıca beni bırakıp giden herkesi ölmüş olarak kabul ederim umut bağlamamak için cins bişeyim işte...

tuğçee 01.09.2007 19:52:23
ben çok konuşkan (bazen hiç susmuyan  Grin)  , bazen çok komik   Tongue , bazende içime kapanık biriyim

himrasmus 05.09.2007 17:18:19
hmm içime kapanıklığım yer yer değişir istediğim ortamı bulunca espri bombasına dönüveririm ama genel manada pek konuşmam yani sınıf dışında...ve karanlık içime kapanığımdır...ama o kadar sessizlik ve pesimist yüz ifadelerimin bulunduğu yerdeyken bile bir umut ifadesi yüzümden düşmez...işte bu huyumu seviyorum...mutlu olduğum zamanlarda da umutsuzluk var olsada....neys eöyle öyle bişi işte....ama normalde yüzümün şirin duırduğunu sylerler bu yüzden iyimser olduğumu düşünürler...iç yapımı görmedikleri sürece....

dogdoki 06.09.2007 13:21:30
Bn asabiyim abi ya...Sinirliysem cevreme yansıtıp biraz terör estrmek kndimi iyi hissettirir...Acı seni öldürmüyorsa güçlendirir felsefesini benmsemekten gurur duyuyorum bu acı fiziksel vea zihinsel fark etmez..İnsanlara acımaktan uzak biriyim..insanların korktuklarındansa, insanlardan korkmayı tercih ederm bni agresif yapan belkide bu korkudur..İçkm sigaram uyuşturucum olmştur öfkemi dışarı vurmak.(sigara ve uyuşturucu kullanmam)Haksızlıklara gelemem dersem yalan sölemiş olurum bana dozunda haksızlık yapılmasına izin veririm çnkü ben herzman buyuk vurgunu yapan olurum...Kndime yalan sölemem...Katı kalpli biriyim galiba arkadaşlarım öle söyler artı olarak zten arkadaşlarımı yumuşak huylu insanlardan seçerim ki beni frenlesinler kndim gibi biriyle arkadaşlık yaparsam toplumsal hasarı düşünemiorum..Ama kndi değerlerime saldırı olmadığı sürece bir tepkim olmz bnmki misilleme anlıcanız..Kndime özgü özlü sözlerim vrdır onlardn birini söyleyip çeker giderim söylediğim kişi 3-10 dkka içinde ağlar.. Kndimde gördüüm en önmli özllek bu  Cool bazen bitaraflarım kalkar ama uzun srmz..seviorum bn kendimi iyi insanımdır bn yanımdakiler için karşımda duranlar bni pek sevmez.. Undecided Wink

a alone 06.09.2007 22:13:17
dışardan bakılınca içimdeki insanla ilgisi olamayan biriyim.. çoğu şeyi içinde yaşayan sıcak kanlı espirili,patavatsız da olabilir arada tabi.. sinilri haksızlığa gelemeyen ama herşeye rağmen yüzümdeki gülücüğü eksik etmem Wink

burki 06.09.2007 22:49:41
insanları kırmamak için elimden geleni yapıyorum. kırmamak adına yalan bile atabilirim çok sıkışırsam. arkadaşlarımın isteklerini ve ricalarını yerine getirmeye çalışmışımdır çoğu zaman. insanı sev felsefesiyle hareket eden birisiyimdir. tartışmaya girip kimsenin üzülmemesini istediğim için o kişiyle uzun süre görüşmediğim de olur. aynı düşünceyi paylaştığım insanlara kendimi çok yakın hisseden biriyim. çevremdekiler beni çok sever. saf kalpli olduğum için de arada bir kandırırlar. tanımayanlar da ilkkez tanıdığında nedense çabuk ısınıyolar bana. zor düşünmeyi çok seviyorum. düşünmeyenle arkadaşlık yapmıyorum zaten

Birgül 07.09.2007 07:38:31
asi gencimdir.  Grin mütevazi,esprili,açıksözlü...kendimi beğenmiş değilim ama seviyorum kendimi. Cheesy hayatla barışık,bazen de çabuk sinirlenebilen.duruma göre değişir işte. Cheesy Wink

simplee 07.09.2007 07:45:09
aceleci,inatçıyımdır...bazen istemeden de olsa insanları kırarım..fazla asi sayılmam.insanlara hemen alışamam alıştığım zman da bırakamam..ama bi hatasını gördüğümde benm için o iş biter..biraz da kinciyim sanırım bi insanla küsersem eğer beni kimse bi daha o kişiyle barıştıramaz... Undecided

ordinaryus 07.09.2007 08:08:18
ben çift karakterliyimdir.bazen içimde iki ayrı insan yaşıyormuş gibi hissederim. bir günüm bir günümü tutmaz. ama genelde koşuşkan, neşeli ,sevecen biriyim. Tongue.aşırı sabırsız ve çok inatçı olduğum da söylenebilir Undecided Grin Grin

exelent 07.09.2007 19:33:16
ben arkadaslarla vakit gecirmeyi pek sevmem ,
muzik ve o

read 07.09.2007 20:51:53
çok iyi çok duyarlı bir insan olarak görüyorum kendimi

bir_derdim_var 07.09.2007 21:21:07
beni bana değil az yada çok tanıyanlara soracaksın..
çünkü en doğru görüşleri onlar söyleyebilir..bir insan cümleleriyle belli olur bu sitedekileri bile hiç görmesemde az çok tanıyorum kişiliklerini, görünce aa bu şuydu diyebiliyorum...

whyliving 07.09.2007 21:21:54
göremiyorum.!

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8