mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Kendimizi Nasıl Bir İnsan Olarak Görüyoruz?

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8

lel92 14.11.2007 13:40:32
bazen hiç bir işe yaramadığımı düşünüyorum hep yalnız olmak hiç bişi yapmadan saatlerce oturmak.1-2 dakika sonra ruhum halim tam tersi bile olabiliyor değişik ya.

devran-ı dünya 16.11.2007 16:22:27
Ben kendimi yaşıtlarımdan daha farklı görüyorum.Zaten görmememin tek sebebide olanların farkında olmam ve olgun düşünerek aldıgım karaların her yönünü en ince ayrıntısına kadar düşünürüm .Hayatı toz pembe yaşamamayı tercih eden biriyim.Hakedene çekinmeden lafımı söyleyen biriyim(gıcıklığına degil yanlış anlamayın).Büyük düşünürüm.İradeli biriyimdir ve zaten kendimide böyle görüyorum.Ben normalde böyle bir insanım bazen arkadaşlarıma baktığımda onlar gibi değilim.Onlarda zaten degişik olduğumu söylüyorlar.Söylemelerinin tek sebebi ben hayatı onlar gibi pek hafife alan birisi olmadığım için. Roll Eyes

ahmet347 25.11.2007 13:51:49
genel olarak bakarsak bunalımda dolaşırım hep hiç düzelmem sessiz ve içime kapanığımdır fazla insanla konuşmam muhatap olmam yalnız ve sessiz takılırım her insanın aksine yalnızlık bana mutluluk verir birde çok garip huylarım vardır benim ya  deli derler bana hep hiç aldırmam ama doğru galiba bende biraz çatlaklık var Grin
bende öyleydim ama artık degil Smiley
ama arkadaşlarım genelde umutsuz diye dalga geçerler Smiley belki çok umutsuz, belki de çok gerçekçiyim. kim bilir?

zencefil.mof 25.11.2007 14:23:39
ben sessiz görünürümm ama öyle biri değilimdir...yarı duygusalımdır acımasızımdır...labali kelimelerden hoşlanmayan biriyim misal aşkım canım cicim gibi Cheesy çok inatçı bir yapım vardır annemler o huyumdannn nefret ederler Cheesy ama benimm hoşuma gider...arkadaşlarını çok seven ve onlarıı kıskanan biriyimdir Cheesy

pisiko girl 01.12.2007 09:36:28
ben kendimi çılgın kafasına koydugunu yapan yeri geldiginde espirili ama bi o kadarda içine kapanık cevresi tarafından sevilen olarak tanımlarım

rojbin 30.12.2007 10:01:00
yalnızlıgı seven ve kendi özgü zevkleri olan özgür biri... bi DEVRİMCİ

badlik_amiri 30.12.2007 14:30:52
Herşeyi görmezden gelir gibi görünürüm duyarım işitirim.Paçalarından akan kanlara basarım ayağımı kaldırmadan yürümeye devam ederim..Yağmursuz, duasız, hayretsiz kalırım.. bla bla bla..
Kısacası ben dikkatliyim Roll Eyes

Let-Go 01.01.2008 02:40:16
Pek fazla cümle sarfetmeyen,buna halk dilinde " içine kapanık,utangaç,çekingen,sıkılgan,sessiz" demelerine çok sinir oluyorm.ama buda benim yapım işte..Doğdumda 4 yaşında ses çıkartmışım yani konuşmuşum.4 yaşa inanmassanız gelin aile burda.
       Neyse ;
Herkes tarafından sevilen,düşmanı olmayan iyi bir insanım. Cheesy Cheesy Cheesy

anarsist 03.04.2008 15:56:08
sürekli gülen,çok mutlu görünen ama aslında o kadar da mutlu olmayan,ayrıca biraz ukala sanılan bir kızım

derin miray 03.04.2008 16:29:06
kendimi çok kötü bir insan olarak görüyorum kendimden nefret ediyorum Cry

damla.h.m.a.e.l. 06.04.2008 11:37:05
güler yüzlü neşeli falan ama bazende kimseyle konusmak istemeyen huysuz bir tip Cheesy...genelde samimi ve güler yüzlüyüm

ebru_mwo 06.04.2008 11:50:07
hayatta yapmak istediklerine çabalayarak ulaşmaya çalışan ulaşamadıgımda ise yorgun düşmeden kendimi dinginleyerek bir şekilde bulundugum koşulları değiştirmeye çalışan..insanlara asla somurtarak bakmayan,hayatın gülmek kadar doğal oldugunu düşünen,her insan güzeldir lafını benimseyen,bazen geveze bazen suskun bazende cok alıngan bir çocuk olarak görüyorum..Smiley Smiley ayrıca çok bilmişlik yaparak karşımdakilere her türlü konuda yardımcı olan bir cadıyım Wink Cheesy

deborah 06.04.2008 11:52:35
kendimi çok kötü bir insan olarak görüyorum kendimden nefret ediyorum Cry
hoopp o dediklerin benim Cheesy..şaka bir yana bende bazen böyle hissediyorum kendimi,çünkü böyle hissettirenler var  Angry ve onlar yaşadıkça bende böyle hissetmek zorunda kalacağım Undecided

yumurta 06.04.2008 12:50:18
kendimi çok iyi hissediyorum çok mutluyum oleeeeey

yazgülü gürer 06.04.2008 14:55:45
kendimi hiç iyi biri olarak görmüyorum sanki bütün insanlar bana düşmanmış gibi görüyorum kötü bi insan olduğum için isteklerimin gerçekleşmediğini düşünüyorum isteğim mor ve ötesiyle tanışmak ama olmuyo işte Cry ..........

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8