mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Kendimizi Nasıl Bir İnsan Olarak Görüyoruz?

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8

AnOrMaL 06.04.2008 17:50:56
çok kolay dağılabilen kolay kolayda toplanamayan bir yaratık...devamlı suratında apyal bir gülüş dolaşan bir tip... Grin

06.04.2008 18:13:34
pek fazla samimi olmadığım kişilere karşı soğuk(dış görünüşümde öyle zaten Sad ), yalnızlıktan hoşlanan,ihtiyatlı,kazanmayı seven,asosyal,kendisine ve karşısındakine güvenemeyen(bu durum bazı kişilerde değişir),lafımın kesilmesinden hoşlanmayan,benmerkezcileri sevmeyen,düğünleri sevmeyen ve gitmeyen,kitapları seven(ders kitapları değil tabi Grin ),övünmek gibi olmasın ama hafızası kuvvetli olan Grin bazılarına göre acayip bir insanım Cheesy vee tabi inatçı ve kinciyimdir. küstüğüm kişileri asla affetmem!

r.calisir@hotmail.com 12.04.2008 12:03:50
kendimi pek beğenmem bağzı konularda güvenmem dedikodudan arkadan konuşmadan nefret ederim iyi bir dost olduğumu bilirim birileri tarafından övülmeyi severim karşı cinsle hiç anlaşamam Cheesy
sıradan değilim bence bir keresinde kendimden nefret ettiğim için okulda ağlamıştım herkes başıma toplandı ama kimsye söylemedim niye ağladığımı tabi bir şey daha var ağlamam için

E.Ü 02.05.2008 21:43:16
Sevilen bir insanım,başarılı biriyim genel olarak,korkuyu seviyorum ve cevremde olanlara karşı duyarlı olmaya calışıyorum...Birazda yanlız biriyim galiba..

+++KoRn+++ 02.05.2008 21:49:51
İyi olup olmadığım konusunda bir yorum yapamam, iyi desem kendini beğenmişlik gibi hissederim, kötü desem herkes beni kötü bilir..Bu tamamen hayatımdaki insanların bilebilceği birşey.Onun dışında fazla konuşmam,  hani laf bana dönerse falan, ya da illa bana sorulan birşeyse konuşurum doğal olarak.Olayları anlatmayı değil, dinlemeyi tercih ederim.Hayatta bazı insanlar konuşmacıdır bazıları dinleyici ya ben işte dinleyiciyim.Çok soğuk bir insanımdır, hayatımda fazla değer verdiğim insanlar vardır, onlarla yetinirim..Öyle yani..

gözdeniz 02.05.2008 21:55:04
Bazen aşırı soğuk ve ciddi gösteririm kendimi hiç olmadığım kadar bazen de tanımadığım insanlara gülümser onlarla sohbet ederim..Bana samimi olan birine asla soğuk davranamam o gün ciddilğim tutsa bile hemen aptal aptal gülümserim ve konuşmaya çalışırım Cheesy Girişken bir insanım ve en sevdiğim özelliğim budur..Yolda bana sempatik gelen bir insana "ya sizi de görmesem bugünüm çok kötü geçecekti" demişliğim hem o insanı hem de kendimi mutlu etmişliğim vardır Cheesy

Ecm.. 03.05.2008 10:05:22
ben çok neşeli yerinde duramayan hop hop zıplayan sürekli gülen mutlu bi insanım ama üzülüncede çok içten üzülen sinirlenince çok kızan biriyim

kübeva_h 03.05.2008 15:17:30
çok karamsar,psikopat,dengesiz,genede bazen gülmeyi başarıyorum. insanlara güleryüzle yaklaşmaya çalışırım.en sevdiğim özelliğim ise çok çevreciyim, sigara ve alkole aşırı karşıyım...

aSlı_ROCK 04.05.2008 07:12:32
güne göre değişiyo ama kendimi hep mutsuz hissetsemde etrafımdakileri mutlu etmeye onları kırmamaya çalışırım her zaman sevecen görünürüm...

mor_deli 20.05.2008 14:44:04
çoook duygusal biriyim ama belli etmem
çokda hareketli ve gevezeyim
hayatı ve yaşamayı sevenim yaşam sevincim doruk noktada
ne diyim süper duygu yüklü bir şahsiyetim...

* Nevermind(!) 22.05.2008 17:47:56
Sulugöz ama aynı derecede gülümseyen.kırık duygusal,duyarlı ..gevezeee  Grin

..beRna_mvo 24.05.2008 11:50:24
yemin ederim sadece hiç .. :/

peLin--yaLın 24.05.2008 12:51:37
Kalabalıktan nefret eden , kimseyle kolay kolay sıkıfıkı olmayan ama oldugunda cok iyi ve sıcakkanlı oldugumu söylerler.

trkncns 24.05.2008 13:15:23
ağlamayı çok seven,birisini ağlarken gördüğümde sebebini bilmesemde benle alakası olmasada ağlıyorum takıntı oldu,yerinde duramayan,çok çabuk sinirlenen,insanları güldüren,küsmeyi sevmeyen Grinçok konuşmam  çok konuşanlarıda sevmem benim yaşımda birinin bana onu yap bunu yap demesini hiç sevmem bu kadar işte rahatladım valla Grin Cheesy Wink Kiss

ayıp_olmaz_mı 26.05.2008 18:45:43
dısardan cok ıcıne kapanık bır ınsan gıbı gorunurum.. oleyımdır de yabancı bı ortamda asla konusamam ınsan kendını cok garıp hıssedıo ... ama bırıyle tanısnca cenem acılır Cheesy hep yalnısmdır.. eskıden yalnıslık acı verırdı ama sımdı aksıne yalnıs olmaktan mutluym.. delıym, catlagım.. herks bnı boyle tanır..

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8