|
||
bazen üzgün,bazen mutlu etrafına ışık saçan bir günü bir gününe tutmayan biri.
|
||
|
||
| Özgürlüğüme çoo..ok düşkünümdür.Yay burcuyum zaten yükselenim de yay (: Bu yüzden yayın özelliklerini çok taşıyorum.Lisana ilgiliyim ve kendim gibi aktif ve entellektüel kişilerle arkadaş olabililirim.Çok meraklıyım, bu yüzden her konu hakkında bilgi sahibi olmak isterim.Bazen arkadaşlarımın yanında bilmedikleri anlamadıkları şeylerden bahsedince ukala diyolar ama benimki ukalalık değil meraklı olmak bilgili olmak suç değil, bu benim burcumun özellikleri entellektüel olmak zorundayım :)Benim için yoksa hayatın anlamı kalmıyor,arkadaşlarıma göre bu durumdan dolayı çok çılgın bir insanım=)Evet öyleyim.=)=)[/b] |
||
|
||
| Küçük şeylerle mutlu olan Başkalarının mutluluğu için çalışan. Her zaman anlayışlı davranan, Hayattaki her olaya sabırla yaklaşan.. Duygularını kendi içinde yaşayan.. Hayal dünyasında mutlu olan.. Yorgun bir insan olarak görüyorum kendimi... |
||
|
||
| Kendini tamamen maddiyata hapsetmiş ama yinede yaşamasını ve mutlu olmasını bilen biriyim... | ||
|
||
aşırı komik, yeter artık diyeceğiniz tiplerden ;Dgülmeyi ve güldürmeyi seven, her konuda mantık yürüten ve nooolursa olsun gülen bi insanım.çok tatlıyım ya ben
|
||
|
||
ben dengesiz bir insanımdır anlamsız şeylerden mutlu olup çok saçma şeylerden üzülebilirim çok sık bunalıma girip çıkarım insanlardan uzakta olmak bana güven veriyor aslında ama bu pek mümkün olmuyor ne yazık ki herşeye rağmen genede hep gülerimm
|
||
|
||
genelde çok mutluyumdur ama üzüldüğümde de hiç yüzüm gülmez sinirim de çok fenadır ole bişey işte
|
||
|
||
| GENELDE MUTSUZ YANLIZ ÜMİTSİZ VE ÇARESİZ.... BİDE FAZLA DENGESİZ
|
||
|
||
bazen şımarık(keyfım acayip yerınde oldugunda)bazen (çoğu zaman) soğuk ciddi ve sevdiğini belli edemeyen
|
||
|
||
farklı,sevdn mi çok bağlann,herşeyi kafasna takn,genlde bunalmda oln biri
|
||
|
||
| kendimi hep gülümseyen gülümseten mutlu hayattan her zaman zevk almasını bilen dostlarımın en kötü zamanlarında bile yanlarında bulunan sıkılmadan onların dertlerini dinleyen çözüm üretmeye çalısan onları motive eden jelibon manyagı biriyim... dipnot:Arada deli diyenlerde oluyor bana
|
||
|
||
neşeli
|
||
|
||
çok konuşan çok gülen en ufak bişide hemen ağlıyan saçma şeylerden hemen sinirlenen ama çokta sevilen biriyim
|
||
|
||
| Arkadaşlarımdan her zaman bir farklılığım olan (adımın anlamından kaynaklanıyor herhalde:D) değişik biriyim ama kendimi severim beni severler mi orasını bilemem onu beni tanıyanlara sormak lazım... Ayrıyetten insanlara yardım etmeyi çok severim insanları severim (istisnalar hariç)... |
||
|
||
| hatalarını tekrarlayan bir insanımdır.insanları kendim gibi görüyotum hepsi bundan ibaret.keşke bir köpek olarak dünyaya gelseydim,insanlarla konuşmasaydım,erkenden de ölürdüm ne güzel...insan olmak çok kötü bir duygu. | ||