|
||
| arkadaşlar bu italyan grup hakkında ki fikirleriniz......... | ||
|
||
arkadaslar bu grup evanescenceden önce de vardı ama eva sayesinde ünlendi sonucta onların basarısı bu tür kadın vokalli grupların önünü actı özentisi değil ama ben de sevmiyorum ayrıca kız cok kötü giyiniyor sonucta eva daha basarılı
|
||
|
||
ilk defa duyuyorum..
|
||
|
||
| son yüxexes de var alıp okuyabilirsin.. | ||
|
||
| ben başta çok seviyordum bu grubu.ama ne biliim sonra sıkmaya başladı ve artık sevmiyorum. kendilerini tekrarlıyorlar bence. yeni albümlerinden sadece 1 şarkı güzel diye biliyorum. en çok sadece swamped şarkısını seviyorum ama gerçekten artık bıktırdılar... |
||
|
||
ben fazla sarkısını dinleyemedim siz öyle diyorsanız öyledir ama swamped gercekten güzel birsarkı...
|
||
|
||
ben yeni dinlemeye başladım ama beğendim. bir arkadaşım iki şarkılarını göndermişti ben de sevdim sürekli aynı şeyleri dinleyip duruyorum ben fazla sarkısını dinleyemedim siz öyle diyosanız oledir ;)ama swamped gercekten güzel bi sarkı... yok öyle dediklerine bakma sen çok iyi grup gerçekten
|
||
|
||
kesinlikle dinleyin bence
|
||
|
||
| bence güzel şarkıları var..mesela swamped , heaven's a lie ve when a dead man walks.. | ||
|
||
| ablamın tavsiyesiyle dinlemeye başladım çok sevdim yaaa...bence dehşet bir grup...favorilerim when a dead man walks,our truth,swamped ve reverie | ||
|
||
| Swamped derim, bir kere dinleyin derim, hastasıyım, derim, başka bir şey de demem. Bir de Our Truth vardır, muhteşem ötesidir. "Lan nasıl bir melodidir bu?" dedirtir. Heaven's A Lie da muhteşemdir. Ahan, buraya kadar saydığım üç şarkıyı tek geçerim. Enjoy The Silence'ın coverı da güzel olmuş kanımca. Falling Again, Unspoken, Aeon, Angel's Punishment gibi şarkıları dinlenesidir. |
||
|
||
| süperler muhteşemler..seviyorum seveceğim.. purify,heavens a lie,swamped,halflife,our truth ve daha bir çok şarkısı vazgeçilmezim |
||
|
||
| Evanescence ile kıyaslanmasını doğru bulmuyorum. Lacuna coil (anlamı boş spiral demektir) bu gruptan önce başka bir gruptaydı ayrıca. Hem yalın ses olarak Cristina'nın sesiyle Amy^'nin sesi arasında çok büyük fark olduğunu görürsünüz. Amy Gothice belli ilgi duyuyor ama Lacuna Coil Gothic yapıyor.. Çok sevmesemde arada dinlerim.. | ||
|
||
| arkadaslar bu grup evanescenceden önce de vardı ama eva sayesinde ünlendi sonucta onların basarısı bu tür kadın vokalli grupların önünü actı özentisi diil ama bn de sewmiom ayrıca kız cok kötü giyinio
:Psonucta eva daha basarılı ![]() [/qu evnescence gothıc özentisi lacuna coıl ise gothıc yapıyo LACUNA COIL le avanescence kıyaslanamazki evanescence nerde LACUNA COIL nerde böyle grupların belli bi kitleleri var öle her önüne gelen evanescence i dinlediği gibi LACUNA COIL li dinleyemez yani kaldıramaz |
||
|
||
| grubu çok seviyorumm ..gerçekten inanılmazlar ..özellikle 'to live is to die' şarkısınıı dinleyinn.. | ||