|
||
yaa aslında fikret kuşkan ın sesi müthiş ya ben bayılıyorum onun sesine.. cok etkileyici.. herhangi bir yer önerebilir misin?Dinlemek istiyorum da. ![]() çok araştırdım bulamadım yaa ama burdaki konusması bile sesinin ne kadar güzel ve etkileyici olduğunu gösteriyor bence. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2i-gkOP29hQ |
||
|
||
yılmaz erdoğan derim kesinlikle
|
||
|
||
| yılmaz erdogan zafer aktas | ||
|
||
geceleri radyo istasyonlarını gezerken çok nefis şiir okuyan arkadaşlar buluyorum çok yumuşak ve buğulu bir ses tonları var geceleri zamanın olursa onları da dinleyebilirsin kimin şir okuduğunu da isim olarak veremeyeceğim çünkü bilmiyorum =) Sanırım gece Radyo Vatan'da oluyo.. Ben bir ara çok dinliyodum. Gerçekten çok güzel şiir okuyodu..Tavsiye ederim.. |
||
|
||
| bedirhan gökçe ve iclal aydın bi de yılmaz erdoğan | ||
|
||
| yılmaz erdogan ,iclal aydın,ugur arslan ve bedirhan gokce | ||
|
||
| radyo vatandaki kaya.bende dinliyorum |
||
|
||
| Yılmaz Erdoğan... | ||
|
||
| yılmaz erdoğan tek geçerim:) | ||
|
||
yusuf hayaloğlu gelir aklıma şiir denince tek geçerim ![]() |
||
|
||
| bugün savaş ay'ın programında bir kez daha beni duygulandıran yusuf hayaloğlu diyorum ben de. hele ki o ah ulan rıza'yı okurken bitiyorum ben. normalde şiirleri hiç sevmem bazı nedenlerden dolayı.ama adam sevdiriyo kardeşim. | ||
|
||
| volkan konak | ||
|
||
| Kesinlikle Müşfik kenter. Aslında tiyatro eğitimi almış ve bu konudaki ileri insanların sanırım hepsi güzel şiir okuyor meslekleri gereği ... |
||
|
||
okan bayülgen
|
||
|
||
| bende: volkan konak,uğur arslan ve bedirhan gökçe yi beğenirim | ||