|
||
| fıkret kuskan zaten o adamı nedense cok sevıyorum her hareketıyle falan sanırım onun oyunculugunu sevdıgımden onu cok sevıyorum bılmıyorum ya sevıyorum o adamı |
||
|
||
| iclal aydın ve yılmaz erdoğan | ||
|
||
| Genco Erkal | ||
|
||
| yılmaz erdogan hemen hemen butun şirrlerini dinlemişimdir sozleri de bir okdar guzel iclal aydın, | ||
|
||
| yılmaz erdoğan herşeyiyle süper ya. sevebilme ihtimali diye bi şiiri var mükemmel | ||
|
||
| ben yılmaz erdoğanın sadece ebru gündeşle olan bir şarkıda şiirini biliyorum.. Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde El tutmak yol açıyor diye hesapsız Susmalara kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime oyunu yapmak Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmurdan sonraları toprak kokmak yok Tomurcuklanmak günah Ve bir insan gözü yüzünden yüz gün art arda uyumamak Kimse ölmasin diye Kimsenin aklında her sevdalı verdiği sözü geri alacak Güneşi ayı ve hatta hiç bir tabiat olayı Şahit gösterilmeyecek hiç bir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp Ve süresi 24 saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın bu şiire bayılıyorum yılmaz erdoğanın..çok dokunuyor bana ![]() |
||
|
||
ben yılmaz erdoğanın sadece ebru gündeşle olan bir şarkıda şiirini biliyorum.. Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde El tutmak yol açıyor diye hesapsız Susmalara kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime oyunu yapmak Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmurdan sonraları toprak kokmak yok Tomurcuklanmak günah Ve bir insan gözü yüzünden yüz gün art arda uyumamak Kimse ölmasin diye Kimsenin aklında her sevdalı verdiği sözü geri alacak Güneşi ayı ve hatta hiç bir tabiat olayı Şahit gösterilmeyecek hiç bir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp Ve süresi 24 saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın bu şiire bayılıyorum yılmaz erdoğanın..çok dokunuyor bana ![]() üstte yılmaz erdoğanı yazdıktan sonra ebru gündeşin bu şarkısı aklıma gelmişti ve hemen indirmiştim.buna da katılıyorum bu şiir asla unutulmaz ya küçükken dinlerdim
|
||
|
||
| sen gidince soguyor yatak gece uzuyor sensiz gecen geceler beni ihtiyar ediyor hani gitmesen diyorum, hani gitmsen diyorum adın yazılı bazı otel odalarında suruyorlar sevdamzı ordan oraya kolay degil biliyorum boyle oksuz yasamak ama en kotusu gulum onursuzca yasmak senin her gidişinde surgun oluyoum ben en kotusu aslında gitmeden surmek olmak etimi acıtıyor böyle öksüz yasamak hani gitmesen diyorum hani gitmesen diyorum |
||
|
||
sen gidince soguyor yatak gece uzuyor bu şarkı değil mi yaa..hatta yıldız tilbe-deniz erdoğan diyor bunu "giden mi sürgün kalan mı" şarkının adı...bende çok severim.. sensiz gecen geceler beni ihtiyar ediyor hani gitmesen diyorum, hani gitmsen diyorum adın yazılı bazı otel odalarında suruyorlar sevdamzı ordan oraya kolay degil biliyorum boyle oksuz yasamak ama en kotusu gulum onursuzca yasmak senin her gidişinde surgun oluyoum ben en kotusu aslında gitmeden surmek olmak etimi acıtıyor böyle öksüz yasamak hani gitmesen diyorum hani gitmesen diyorum
|
||
|
||
| yılmaz erdoğan ,iclal aydın süper okuyorlar bence | ||
|
||
sen gidince soguyor yatak gece uzuyor bu şarkı değil mi yaa..hatta yıldız tilbe-deniz erdoğan diyor bunu "giden mi sürgün kalan mı" şarkının adı...bende çok severim.. sensiz gecen geceler beni ihtiyar ediyor hani gitmesen diyorum, hani gitmsen diyorum adın yazılı bazı otel odalarında suruyorlar sevdamzı ordan oraya kolay degil biliyorum boyle oksuz yasamak ama en kotusu gulum onursuzca yasmak senin her gidişinde surgun oluyoum ben en kotusu aslında gitmeden surmek olmak etimi acıtıyor böyle öksüz yasamak hani gitmesen diyorum hani gitmesen diyorum ![]() evet sarkı yılmaz erdoganla yıldız tilbe söyluyor hani gitmesen diyorum |
||
|
||
| hersey yapılabilir bir beyaz kagıtla ucak örnegin ucurtma mesela altına konabilir bir ayagı ötekilerden kısa oldugu için sallanan bir masa veya şiir yazılabilir süresi ötekilerden kısa bir ömür üzeerine bir beyaz kagıda hersey yazılabilir senin dısında güzelligine benzetme bulmak zor sen en iisi sana benzemeye calışan herseyden bir gulden bir ilk bir sonbahardan sor belki tabiattadır caresi senin bir çiçege bu kadar benzemenin ve benim bilinci nasırlı bir bahcivan caresizliği anlarım bitkiden fidandnı anlatamam topragın gunesle konusmasını sana cok benzeyen bir cicek yolluyorum sen bana ısık yeter ver bende filiz cok koklerim içimde giziliidr gelen giden acan soran dere budak yok bir şiir istersin içinde benzetmeler olan kusura bakma sevgilim içinde kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok |
||
|
||
| müşfik kenter yılmaz erdoğan |
||
|
||
| yılmaz erdoğan ve iclal aydın... | ||
|
||
iclal aydin, ses tonu cok hos
|