|
||
| yaz / 2003 2003 yazında çıkan üç şarkılık bu single'da Şehrazat'ın 'Yaz Yaz Yaz' ve Nejat Yavaşoğulları'nın 'Güneye Giderken' bestelerinin yorumlarının yanı sıra mor ve ötesi'nin 'Bazen' adlı şarkısı bulunmaktadır. 2005 yılında bu çalışma, multimedia içeriği eklenerek yeniden yayımlandı. www.morveotesi.com [eklenti yönetici tarafından silindi] |
||
|
||
| bu albümde benim en sevdiğim "cover"ları Güneye Giderken var... |
||
|
||
| evet ya çok güzel bir cover...çok seviyorm o şarkıyı.. | ||
|
||
| bazen de çok süper bir şarkıları olduğu için albümede yakışmış ya bunlar ne yapsa güzel oluyor valla | ||
|
||
| evet bazen de mükemmel ..yaz yaz da mükemmel,güneye giderken de mükemmel...mvöden yine mükemmel bi albüm yani.. | ||
|
||
| güneye giderken gerçekten çok güzel yazyazda süper | ||
|
||
| arkadaşlar biz boşuna uğrasşıyoruz kelimelerle analtılmıyacak insan lar ve albümler en güzel kelimelerin daha güzelleri varmı bilmiyorum onları kullansakta yetmez onlar için | ||
|
||
| yaz albümündeki bazen şarkısı benim favorim.3 şarkılık bir albüm ama hem kalitesi bakımında hemde çıkarılış amacında n dolayı sayguya değer. | ||
|
||
| evet çıkarılış amacı gerçekten önemli..böyle birşeyi onlardan başka kimse yapmaz zaten.. |
||
|
||
| bu albüm ve turne görüntüleri acayip güzell | ||
|
||
| sonunda alabildim ama bulana kadar anam ağladı.... hakkaten çok güzel turne görüntüleri... güneye giderken çok hoş bi şarkı... iyi ki almışım, çıkarılış amacı bi başka güsel tabii | ||
|
||
| 'küçük bir çocuk yeni uyanmış gözleri mahmur,muavinde çocuktu fakat uykusuzdu' yerinde ağlıyorum yaaa... | ||
|
||
evet yaa güneye giderken çok güzel bazende çok hoş yazyazda iyi...
|
||
|
||
| çalmayı ilk öğrendiğim şarkıı.. cok güzel cover. en sevdiğim hatta... |
||
|
||
benim mor ve ötesi'ni tanıdığım şarkı yaz yaz coverıdır..ayrıca albümdeki görüntüler süper,çok eğlenceli
|
||