|
||
heeee ben biliyorum bu olayı ...benim büyük taşım ise seçecek olduğum mesleğim... yani kamu yönetimi vali veya kaymakam olmayı düşünüyorum bütün morcular bana oy atacak!
|
||
|
||
sanırım benim kavanozum kalbim... ve orda ilk başta Allah sonra ailem sonra sevdiğim diğer kişiler ve değer verdiğim varlıklar yer alıyor... çakıl taşlarımsa(mıcır) geleceğe yönelik planlarım... kumlar hoşlandığım ve zaman ayırdığım şeyler... su ise ben... çünkü o kavanozun için de her şeye dokunan bir tek o... ![]() arkadasım farkında olmadan benim söylemek istediklerimi de söylemişsin.. ![]() Bende aynen böyle düsünüyorum
|
||
|
||
sanırım benim kavanozum kalbim... ve orda ilk başta Allah sonra ailem sonra sevdiğim diğer kişiler ve değer verdiğim varlıklar yer alıyor... çakıl taşlarımsa(mıcır) geleceğe yönelik planlarım... kumlar hoşlandığım ve zaman ayırdığım şeyler... su ise ben... çünkü o kavanozun için de her şeye dokunan bir tek o... ![]() arkadasım farkında olmadan benim söylemek istediklerimi de söylemişsin.. ![]() Bende aynen böyle düsünüyorum ![]() |
||
|
||
sanırım benim kavanozum kalbim... ve orda ilk başta Allah sonra ailem sonra sevdiğim diğer kişiler ve değer verdiğim varlıklar yer alıyor... çakıl taşlarımsa(mıcır) geleceğe yönelik planlarım... kumlar hoşlandığım ve zaman ayırdığım şeyler... su ise ben... çünkü o kavanozun için de her şeye dokunan bir tek o... ![]() |
||
|
||
| Büyük taşlarım ailem sanırım,diğerleri umutlarım,hayallerim,dileklerim,başarılarım. | ||
|
||
| hayallerim...daha yerleştıremedım daha onu ama yapcam gerceklestırcem! | ||