|
||
sesi cok gusel..yorumları ve sozleride..ama bring me to life yorumunu pek begenmedim acıkcası...
|
||
|
||
| evet ya neden onu dunya tanımıyor bence tanımalı onu herkes....yerlisi yabancısı | ||
|
||
| p prenses yaaa yok onun kadar ii bi kadın solist türkiyede çok tatlı çok iyi yaa daha ne denirki....şarkılarının hepsi birbirinden anlamlı | ||
|
||
| en çok beğendiyim bayan vokal sesi çok güzel ve okul yıllarından beri müziğin içerisinde ve mor ve ötesine bayılıyormuş | ||
|
||
albümündeki okyanus adlı parçası süper ya. rakibi yok gibi bişey
|
||
|
||
bncede çok ii bir vokal küçük sevgilm şarkısında gördüğümüz gibiii
|
||
|
||
| ya konser olsada gitsek yaa | ||
|
||
ya konser olsada gitsek yaa keşke yaa daa hiç gidemedim
|
||
|
||
| türkiyede sewdiim bence enn iii kadın vokali konserleri de çok müthişş | ||
|
||
| belki çoooooooooooooooooook arkalarda kalıcak bu yazdıklarım ama şebnem için de bişiler yazmazsam hayıflanıcam valla... türkiyenn en ii kadın rock vokali..ozan tügen gbi bi adam var yannda ve acaip işler yapıo..küçücük boyu var ama dilinden düşen tek bi hece bile pop denen olaydan 10 000 kat daha hayra vesiledr... saçları,gözleri,sözleri,tavrı en önmlisi mor ve ötesine olan yakınlığıyla acaip bi şekilde sevdiğim,arkadaşlıktan daha öte şeyler beslediğim:) yegane insan... o kadar çok şey var ki daha anlıtılacak ya da yazılcak..ama tek gelen aklıma bu aşk fazla sana ile takındığı '''''aşk''''' tavrıdır...gerçekten de eğer varsa bu aşk fazla sana.... |
||
|
||
| bir gün ailecek otururken klibi çıkmıştı tvde. babam hemen değiştirdi kanalı. ben kalmasını isteyince bana bir daha şebo dinlememi yaskladı.ben de gizli gizli dinliyodum.bayağı zorluk çektim yani. neyse ki şimdi yüxexesle dinliyorum ve artık karışmıyolar. bu arada yasağın nedeni şebnemin satanist tipli olmasıymış. tabi bu babama göre. halbuki ilgisi yok. | ||
|
||
| ya bencede harika bir ses bazıları çok bağırdığından dolayı şikayetçi ama bence onu güzelleştirende o zaten | ||
|
||
tüm konserleri harika geçiyor çokkk güzel sesi var bu dünyadaki en iyi kadın vokallerden biri diyen arkadaş bence de biraz abartmış yine bilemem herkesin kendi şahsi görüşü benim de görüşüm bence türkiyedeki rock da en iyi kadın vokal
|
||
|
||
| türkiyedeki en ii kadın vokal (düetlerde tercih edilen kadın)sebo askına üc defa sebo sebo sebo | ||
|
||
sebo askına üc defa sebo sebo sebo
|
||