|
||
| MvÖmün albümünü yeni aldım hemen dinliyorum sıra küçük sevgilime geldi şarkıda zaten harun tekinin sesine bi kere daha hayran oldum ve birden şebomun sesi girdi o yumuşak ses beni büyüledi desem doğru olur. | ||
|
||
şeboistiiimmmmm yaaaa kadın büyüleyici bi ses tonu
|
||
|
||
| KADIN SÜPER 2 KERE CANLI KONSERİNİ GİTTİM KADINDA SÜPERSES VAR UNUTMADAN ALTIN YÜREKLİDE | ||
|
||
| 1 numara | ||
|
||
sesı de sarkıları da super bence turkıyedekı en ii kadın vokal
|
||
|
||
| şebo benm tek geçtiim kişilerden bıkmadan günlerce dinlerim | ||
|
||
| sesi cook gusel cıglkları ınsanı kulaklarını trmalamıyoo bncedee sahane bırısıı | ||
|
||
| çığlıkları beni öldürüyor türkiyenin en iyi rock yapan kadını... | ||
|
||
| sebo cum bıtanedır | ||
|
||
| gerçekten şebnem ferahın harika,eşsiz ve insanı rahatlatan yumuşak bir sesi var tabi son albümünde bu çığlıklara dönüştü ama o bile kulak tırmalamıyor kısacası mükemmel sesini çok iyi değişik şekillerde kullanıyor |
||
|
||
yaaaaaaaaaaaa her yönüyle spr biri bnce bn en çk iyi-kötü şarkısını sewiorum çk da gzl bi kdn sölemeden geçemicm
|
||
|
||
| benim favori şarkım iyi kötu ve babam ve oğlum daha doğrusu kelimeler yetse albumu desem dahadoğru olur..muhtesembi kadın sebom benim...dünyaya acılıp acılmaması o kadar önemli diil bizimgibi fanları olduktan sonra sırtı yere gelmez. | ||
|
||
| sesi aynı evanesence ye benzeyen tr'de en iii kadın vkallerdn birisi bnce şarkıları çk güsel mayın tarlası ve yağmurları tek geçerim | ||
|
||
o benim hayran olduğum kadın..sesine,bestelerine,müziğine,sahnedeki duruşuna,kendinden emin tavırlarına,kısacası herşeyine hayranım.kadın albümü ve kelimeler yetse albümlerini tek geçerim.
|
||
|
||
| aşık olduğum yegane 2 kadından biri.. o nasıl şarkı sözleridir ya.. "sen batı,ben doğu;ama,dünya yuvarlak" "Aşil topuğum aşktı" ve daha bi ton.. çok güzel yaaaaaaa... ses zaten yani.... konserine gidemediğim için evdekileri çileden çıkardığım bikaç kişiden.. |
||