|
||
| şebnem ferah... bir ilk... çok özel bir insan... kasıntı hiç değil... şarkılarını ondan sonra cover yapmaya cesareti olanı sanmıyorum.çünkü o zaten herşeyi kusursuz ve özel yapıyor.... türkiye'nin en iyi rock kadın vokali demekte de sakınca görmüyorum... seni dinlemekten büyük bir zevk duyuyorum şebnem ferah... saygılar... |
||
|
||
| cover derken bayhan'ın "yağmurlar" şarkısını söylediği geldi aklıma, şans eseri radyoda duymuştum. yazık olmuştu şarkıya, resmen baymıştı. | ||
|
||
| ayyy inanmıyorum o kadar güzel bi şarkıyı bayhan...katletmiştir şarkıyı | ||
|
||
| bende bikez yağmurları emrah söylerken duymuştum.berbattı.. | ||
|
||
| arkadaşlar ben şebonun şarkılarına cover yapabilen bir insan olduğunu hiç düşünmemiştim ayrıca hiç duymamıştım...ama birileri cover yapmışsa bu kim olursa olsun en azından kötü bile olsa ki ben hiç dinlemediğimi yinelemek isterim bu coverları o insanlarında bir dinleyici kitlesi olduğunu bu coverlara o kitlenin gözünden bakmanızı ve birde cover yapanların yaptıkları iş için zaman ayırdıklarını unutmayın..çünkü stüdyo işi gerçekten zor... ve birde zevkler ve renkler tartışılmazlar... bu yazdıklarımdanda şebnem'i küçümsediğim yada bir bayhan'cı olduğum kesinlikle çıkmasın...ben halen büyük bir rock dinleyicisim...ve Şebnem Ferah is Türkiye'nin en önemli ve en güzel sesine sahip kadın vokallerinden biri... |
||
|
||
| neden öyle diyorsun ki? ankarada bulunan amatör bir grup şebo şarkılarını çok güzel coverlıyordu. | ||
|
||
www.sebnemferah.biz yeniden açıldı
|
||
|
||
| ben size insanlar şebonun şarkılarını kötü coverlıyor demiyorum... evet onlarda coverlar onlarda söyler ama ben şebnem şarkılarını kendinden başka kimsenin ağzından dinlemedim... belki bir önyargı olabilir bu sonuçta o gruplar yada insanlarda bu işleri için zaman harcıyorlar... BENCE şebnem en iyisini yapar diyorum...........! |
||
|
||
dünkü konserde gerkten harikaydı şebnemimizzz kıyafeti çok güzeldi çok yakşmış ona sahne de duruşu bir harikaydı tek kelimeyle kusursuzdu
|
||
|
||
dünkü konserde gerkten harikaydı şebnemimizzz kıyafeti çok güzeldi çok yakşmış ona sahne de duruşu bir harikaydı tek kelimeyle kusursuzdubak sen, bayağı dikkat etmişsin kıyafetine ![]() keşke konserde olabilseydim ama 22'sindeki konseri düşünüp avunuyorum işte. |
||
|
||
| ya müthişti.çok kalabalık bir vokal grubu var.nedeyse bütün ordakiler eşlik etti her parçasına bağıra bağıra.çok güzeldi.sahnede devleşiyor.konser sonrası gördüm çok ufacık,minicik bir bayan.ama sahnede çok farklı.çok güzeldi ya.. | ||
|
||
| ama kıyafetine dikkat etmemek elimde değildi. neden diye sorarsan 1.neden en öndeydim 2. neden ise o kadar güzeldi ki gözlerimi alamadım harika duruyordu sahnede.ama sesi, şarkışları söyleyiş tarzıl ile birlikte güzeldi kıyafeti. | ||
|
||
| valla bu kadına yazacak kelimem kalmadı ne diyeyim artık ya benim işte... |
||
|
||
ya konserde sana bilmediğim birşeyi söylemedi halbuki kerem abi de ordaydı süper olurdu.ben çok bekledim ama ııı söylemedi hoşçakalı da..
|
||
|
||
| evet neden hoşça kalın söylemedi ki sanki??? ben bir kalp kırıldığndayı da söyler diye düşünüyordum. bide yanlış görmediysem sahnede klask gitar vardı demek ki AKCK söylicekti bir daha geri gelip ama onu da söylemedi.. |
||