|
||
| dünkü Hürriyet gazetesinde çok güzel bir şebnem ferah söyleşisi vardı. | ||
|
||
Kuruçeşme arenada bir kez daha kendine hayran bırakmış, hem sesi hem duruşuyla beni benden alan muhteşem insan
|
||
|
||
evet neden hoşça kalın söylemedi ki sanki??? ne söyleyecekti?
ben bir kalp kırıldığndayı da söyler diye düşünüyordum. bide yanlış görmediysem sahnede klask gitar vardı demek ki AKCK söylicekti bir daha geri gelip ama onu da söylemedi.. |
||
|
||
| "artık kısa cümleler kuruyorum" u söyler diye düşünmüştüm | ||
|
||
| şebo konserlerinde daha farklı şarkılar söylermiş.yani repertuvarı daha geniş olurmuş.zaten sonuçta bu konseri mvö ile paylaşıyordu yalnızca 1buçuk saat kaldı.normal bir şebo konseri gibi değildi.morlar da konserlerinde büyük düşler albümünü söylermiş ama o da söylemedi tamamını mesela.ya yine de süperdi şebo.çozukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar ve de babam oğlumu söylemesini çok istiyordum eski albümlerden söyleyince çok mutlu oldum.gerçi daha söylemesini istediğim çok şarkı vardı ama onlarla idare ettik işte.. | ||
|
||
| sana katılıyorum cagico. ama şöyle birşey de var son albümden daha az şarkı söliyip ilk albümnüden daha fazla söyleyebilirdi. | ||
|
||
| keşke söyleseydi. harun abi iyi gün dostlarımı isteyin bir dahaki sefere dedi kesinlikle ya çok güzel bir şarkı.söyleseydi keşke..ya daha çok şarkısı var.son albümden de müthiş şarkıları var söylemedi,perdelerden korkarak yaşıyorsan,sil baştan,dünya,saatim çalmadan var.artık kısa cümleler kuruyorumdan var..ya bence şebo konserlerinde bütün şarkılarını söylemeli.en azından bir kere öyle özel bir şey yapmalı.gerçi çok uzun sürer ama olsun değer yani.biz de ona bir gün feda edip,kendimizden geçip dinlemeliyiz onu. | ||
|
||
| iyi gün dostlarımı söylemesini beklemiştim ben. hatta bağırmayı düşündüö ama mor ve ötesine "hayat" diye bağırmaktan ve bütün şarkları söylemkten bende ses denilen şey kalmadı.sadece ilk ve ikici albümünnü şarkıları söylese yeter aslında. bide dünya, deli kızm uyan özellikle aklıma şuan gelmeğen bir sürü şarkı var ama bir daha ki konserinde kesinlikle "iyi gün dostlarım" diye bağırıcam.. hem harun tekinde özellikle isteyin dediğine göre harika söylüyordur |
||
|
||
| bugün ankara yağmurlu ama olsun sen şebnem ferah bizi o süper muhteşem sesinle ısıtırsın ben inanıyorum ki bu gün bize konserde süper anlar yaşatacaksın şimdiden teşekkür ederim... | ||
|
||
yeni klip ya da yeni bir albüm yok mu? ?
|
||
|
||
| hoşçakal'a klip varmış izleyen var mı? | ||
|
||
hoşça kala klip mi çekmişş ![]() gören var mı varsa anlatsın lütfen... |
||
|
||
Hoşçakalın klbimi varmış evet ya izleyenler bizleride bilgilendirirse mutlu oluruz
|
||
|
||
| rockın kraliçesiiii muhteşem sesin sahibi türkiyede bu kadının varlığından haberdar olupda benim sesim çok güzel diyen de varsa utansın sonra şeboyu dinlesin birdaha utansın!! |
||
|
||
| neden en iyi ses şebnem olmak zorunda ki. eğer rock müzik adına diyorsan tamam en iyi ses şebnem ama bütün müzik tarzlarına göre diyorsan biraz yanlış oluyor... | ||