mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: şebnem ferah

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [ 35 ] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66

19.04.2007 17:42:18
Ya yalnız baştan aşağıya sakız yapılıyor konular ama olmaz ki Mvö de diyor bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah diye o zaman Şebnem playback yaptı ona mı söyledi sanki sözü korkarak yaşıyorsan sadece hayatı izlersen sözünü siyasete vurdunuz o söz platonik aşk vs. o gibi şeylere yazıldı bir kere.Ayrıca Şebnem'in şarkıları aşırı derecede cinsel içerekli yoğun bir şekilde hemde!
Şebnem korkarak yaşarsan hayatı izlersin derken ülke elden gidiyor diye değil ki sevdiği biri varmış adama duygularını korkusundan ifade edememiş ondan söylüyordu sadece seyredersin diyor bence orda platonik aşktan bahsediyor ya.Hiç bulaştırmadı siyaseti tamam hayat dersi verebilir sadece bir konuda aşk işte ve yaraları genelde kötü yönleriyle sunuyor hep ergenlik çağındaki bunalımın eşiğindekilerin favorisi genelde.Yusi bey görende Şeboyu ülkeyi kurtarmak için elleri sıvadığını sanacak! Mvö ne yapcağımızı söylemiyor işaret ediyor uyan dostum diyor mvö fanları uyanmış demiyorum ki ben darbe şarkısını kadın erkek ilişkisi olarak algılayanda çıkar diycemde onada yuh artık ama cambaz'ı aşk şarkısı hatta dünya yalan söylüyor albümü baştan sona aşk şarkılarıyla doluydu kimine göre yani.
Sakız gibi çekemezsiniz hayır efendim ne için söylendiği ortada o sözlerin lütfen çamura yatmadan açıklama yapalım alıntı yapmak yok ayrıca.
Şeboist fanları sıyırtmış değil o kadar da değil ya bir kesim var onlardan çok rahatsız oluyorum apolitik olmalarından vs. Ayrıca fan sitesinde yaş ortalaması büyük küçüklere karşı bir saygısızlık var gibi sezdim neyse  uzatmaya gerek yok hangi sanatçının ne yaptığı ortada.(playback)
Hı bu arada Şebnem bir prenses bunu kabullenmek lazım harika bir insan o kadar karanlık şarkılar vs. üzülüyorum ya dinleyince.
Korkarak yaşıyorsan yanlızca hayatı seyredersin..Burada hayat kelimesine dikkat etmek lazım.. Bu kelime su an yaptıgın yapacagın ve yapmıs oldugun herseyi icerir..Senin dogumunla baslar olumunle biter..Bu surec icine siyasette girebilir,he bu sarkı siyasetle ilgili degil evet ama ben sadece ornek vermek istedim..Şarkıda platonik bir asktan bahsediyor orası kesin..Ben sadece bu sozle nasıl yasamam gerektigini cıkarabilirim, ki cıkarıyorum da..
Sen Şebo fanları dunyadan habersiz dedigin icin bole bir ornek verdım maksat gozunu acmak olsun..
Ayrıca onceden de dedigim gibi Şebo aşk kadını siyasetle ilgisi yok zaten..Burda Şeboist lerden bahsettik..

yakamoz_4892 22.04.2007 17:01:38
bencede sesi çok güzel kadının sesine bayılıyorum ya

26.04.2007 09:34:49
Bazı seylerın ustune basarak dile getirmek gerek sanırım cunku bazı arkadaslarımız anlamamakta ısrar edıyor..
Şebo siyaset yapıyor diye hıcbıryerde yazmadım aksıne ask kadını yazdım ve ben bu sarkılardan gormek ıstedıgımı gorurum dedım ve benim ıcın hayat kelımesı cok seyı kapsıyor dedım..Yani walkman arkadasımla konustuk hala Şebo siyaset yapıyor demissin diyor kendımden suphelendım bırdaha okudum yazdıklarımı yok ole bısı ben sadece kendı gorus acımı belırrttım..Sitenin yeni girisini gormustur sanırım ve onceki bazı laflarını yedırmıslerdır umarım..Hoşçakalın...

26.04.2007 13:35:12
Söylüyorsunuz kendi ağzınızla ne görmek istiyorsanız onu görüyorsunuz.Hayat sizin için çok geniş şeyleri kapsamıyor o zaman aşkın getirileri götürüleri bu kadının bir şarkıda öyle söz yazması bütün herşeyi ört pas mı edecek tamamen hayatımı kaplıyor demek olacak.Evet şeboistler dünyadan bir haber yaşıyorlar gibi.Sitelerinde bir giriş düzenlediler diye isterseniz milletvekili yapalım adminlerini.
Ve şeboistlere kızmıyorum onlar farkında değiller.Dinlediklere şarkılaraın bazıları tamamen seks üzerine yazılmış fan kitlesine bak 14 yaş minimum 19 dan sonrasını boşverde bu arada kalanlar çakıl taşlarını bağıra çağıra dinliyorlar ve şarkıda seviştikten sonra tatmin olamayışının hikayesini anlatıyor çok önemliş birşey mi bizine senin yatak odası muhabbetlerinden kadın.
Çocuklar onu söylüyorlar oy atma yaşlarıda gelmiş dünyadan bir haberler ama şarkı daha önemli.vs vs ve yaşça büyük kitleside aşırı derece ukala siteye girdiğine gireceğine bin pişman eden tipler.
Neymiş eskilermiş çocuklara aptal muamelesi yapmadıkları kalıyor nerdeyse.Sen küçüksün yavrum hadi bakıyım susta otur.Sitede faşizm var ama bir kapak değişimi herşeyi değiştirdi bravo.
Ya Şebnem kendisi bakıyormu acaba sitelerine.Laflarımı yedirecek kadar birşey yapmadılar maalesef
fikirlerimde zerre değişiklik yoktur.
İmam böyle yaparsa cemaat ne yapsın havası hakim orada.
Zararlı olarak görüyorum daha önemli meseleler var.Bırakın siyaseti geç onuda hayat ya bu o kadar genişki Şebnem şarkılarında çok daraltmış ama hayatı anlatıyor diyerek savunuyorsunuz.Hayat görüşünüz bir fotoğraf makinesini objektifi kadar geniş olsa dahi bu sözlerin arkasında durmazdınız.
Çıkın kadıköy meydanda bir resim çekin sonra bakın resimdeki insanlara.
kimi aşık kimi cumhurbaşkanı adayından memnun değil,kimi memnun,kimi yerde yatıyor para istiyor, kimi kapkaç yapmaya hazır durumda,kimi evdeki çocuklarını düşünüyoru..... daha sayım mı abartmaya gerek objektifi geniş bir kitleye hitap etmiyor imam çok geniş bakmıyor çünkü.
Göremediği için geniş bakamadığı için size anlatıyor bir kaç şey bununla yetiniyorsunuz.
Ve siteyi bir koli yumurta gibi görelim 30 tanesinden 10 u sağlam 20 si çürümüş kırılmış.
Çürük yumutlardan ne yapılabilir ki.Geri dönüşümü varsa o başka.

rock_damla 27.04.2007 18:19:48
süper ötesi bi kadın yaa hayranım ona o benim tanrıçam:)

uyumsuz 27.04.2007 21:23:25
çığlığını bile saatlerce dinleyebilirim bayılıyorum o kadına muhteşem bir sesi ve devasa bir yüreği var

yassmin 27.04.2007 21:28:40
büyüdükçe şarkılarını daha iyi + farklı kavrıyorum

charmed 27.04.2007 21:46:52
benim anlamadğım neden şebnemin siyasi duruşuyla çok ilgileniyorsunuz? konuşacak konu mu kalmadı? yani şebnem siyasi şarkılar yazmıyor diye kadını taşlayalım mı? ya da illahi siyasi içerikli şarkı yazmak gerekiyor mu? bide neden mvö ile şebnemi kıyaslama gibi bir durumumuz var. zaten mvö elemanları ile şebnem çok iyi arkadaşlar. hem şarkı yazmak içten gelen bir şey değil mi günün birinde şebneminde aklına politik bir şarkı gelirse yazar. hem ben mvö'nün "abi hadi oturup politik bir şarkı yazalım" diyip de darbeyi yazdığını düşünmüyorum.
evet şebnem aşk kadını bence de öyle kalsın.
ayrıca wolkman arkadaşım ya sana bir şey sorucam sen neden ergenlik çağındaki geçnlerin şebnem dinlemesine bu kadar taktın, ben anlamadım??? Grin
ayrıca şeboistler neden dünyadan bir haber olsunlar. şebnem dinlemek dünyanın gidişatıyla ilgilenmemek değilki?
şebneminde her insan gibi siyasi bir görüşü var ama bunları belki şarkılarına işlemek istemiyor. ayrıva şebnem yaşadıklarını yazıyor. mesela "deli kızım uyan" şarksıını ölen ablasına, "bugün" şarkısını da ölen babasına yazdı. hatta babası için "yemen türküsü"nü söyledi...

My_little_darling 01.05.2007 20:10:52
şebnem ferah mükemmel biri yaa bayılıyorum ona bir numara  bence ..

N.CANSU 02.05.2007 14:15:15
çok iyi bir sesi var bayılıyorum şarkılarına özellikle bu son albümündeki geçmişe yolculuk çok güzel

rumeysa 02.05.2007 17:04:19
söz konusu sebnem ferah ise diyecek birsey yok ya.
türkiyenin en iyi kadin rockcisi. varmi senin üstüne baska be..

yakamoz_4892 02.05.2007 20:45:25
kadının sesi çok güzel

toprak 02.05.2007 22:09:15
7 mayıs ta bahar şenliklerimizde eskişehir de..gel ey sebo..

tarıkadam 05.05.2007 14:53:46
Şebnem Ferah Türkiye'nin en kaliteki kadın rockcısıdır.Kaliteli müzüik ve şarkıları vardır.Can Kırıkları albümünde tavan yapmıştır.Seviyorum onu ya...

[Küçük Sevgilim] 08.05.2007 11:52:53
sebnem ferah hakkında tek bisey söylenir o da turk rock müziğinin kralicesi Cheesy Cheesy

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [ 35 ] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66